Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AllTheBest
őstag
válasz
Micsurin #4772 üzenetére
Szerintem bőven elég még pár évig. Nem egy gyenge cucc az s600, előző telefonomban valamivel gyengébb s4 pro volt és az is szépen vitte a játékokat tv-re kötve is(Nexus 4). Snapdragonokra elég jól szoktak optimalizálni, szóval szerintem ettől nem kell félni. Szerintem az új nfs se fogja majd meg. Én is gpad-ot szerettem volna venni,de inkább vettem lg g2-t, kontrollerrel meg slimporttal már majdnem olyan játszani mint egy konzolon
-
AllTheBest
őstag
válasz
Micsurin #4768 üzenetére
Ha támogatást akarsz, akkor egyértelműen a gpad-ot vedd, szinte 100%, hogy lesz rá hivatalosan is 5.0. Mellesleg csak az lg támogatja a slimport-ot, ami hidd el sokkal jobb mint egy sima mhl-es csatlakoztatás. Ja és ha jól láttam az asus-nak intel procija van, amivel sajnos még jelen pillanatban is elég sok alkalmazás nem hajlandó működni.
-
AllTheBest
őstag
Esetleg volt már másnál is olyan, hogy enyhén villog a háttérvilágítás? Főleg e-book olvasás közben látszódik
-
AllTheBest
őstag
-
AllTheBest
őstag
Sziasztok! Mai napon én is tulaja lettem egy ilyen tabletnek(me173x). Van rá valami jó főzött rom? Esetleg root és recovery telepítésről tudnátok nekem linkelni valami leírást?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OTP Bank topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Linux haladóknak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest