Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mohalaca
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Pár napja én is megkaparintottam egy ilyen kütyüt. Ez az első androidos cuccom ezért nem vagyok benne túl nagy guru. Lenne pár kérdésem.
1. Raktam bele egy 32 gigás Samsung microSD-t, de csak a tulajdonos (rendszergazda) fiókjában ismeri fel a memkarit. Ez normális vagy valamit nem állítottam be, hogy a többi felhasználó fiókjában is látszódjon?

2. Mióta feltelepítettem a Lookout Mobile Security progit azóta egy kis felkiáltójel látszik egy háromszög közepén a bal felső sarokban. Gondolom valami figyelmeztetés lehet. Hogyan tudnám megnézni, hogy mi az?
Előre is köszi a választ!

Tisztelettel: mohalaca
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- Formula-1
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Postal: Bullet Paradise - A játék amit bejelentettek, majd el is kaszáltak
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Építő/felújító topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fejhallgatós találkozó
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- Samsung Galaxy TAB S9 5G/LTE 8GB/128GB, Állapot- Mintha új lenne, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Remélem ezután nem mindig azt fogom lesni, hogy látszik-e!