Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
válasz
cyberjani
üzenetére
Üdv találtam egy videót. Itt az a helyzet, hogy elforgatás után frissül csak az óra, aztán később magától rendbejött. Azt írták lehet, hogy valamelyik alkalmazás zavart be a folyamatba, ami pakol ki valamit az értesítési sávra. Root nélkül nem lehet az órát kikapcsolni a készüléken tudtommal. A problémán segíthet ez az alkalmazás, bár ahhoz, hogy automatikus legyen, root szükséges (ami szintén csak annyi, hogy telepíteni kell a framaroot progit, majd azon belül egy "klikk" és kész).
Amit még ki lehet próbálni, hogy kikapcsolod az asus értesítő cuccát és megnézed az alapértelmezett értesítési sávokat, azok mellett, hogyan viselkedik az óra (az asus beállításokon belül, fejből nem tudom mi a menüpont).
Esetleg root után kipróbálhatod a fullscreen programot is a notification toggle-lel kiegészítve, nekem remekül bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- Új aktivált Apple IPad Mini A17 pro wifi+cellular 0 akksi ciklus 2026.11.02-ig gari
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air 11" M3 128GB Blue ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő