- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- LOGOUT - ezmiez?
Új hozzászólás Aktív témák
-
airwawes
tag
válasz
HTCX715 #3006 üzenetére
Mostmár nem. Igazából már ez az 5. évem az android terén, és a ROM-olás az ami hiányzott. Anno a ZTE Blademre napi szinten tettem fel új szoftvert (még most is használnom, és 4.4 van rajta). Viszont végre valahára erre is beindult.
Szóval nem.
Az aksiideje egyszerűen lenyűgöző, eddig az összes készülék amit használtam 1 napnál nem bírt többet. Ezzel 2-3 napig kihúzom. A kijelző egyszerűen csodaszép, és gyors is, igaz én már nem gyári szoftvert használok jóideje. Szinte az összes nagy játék laggmentesen fut, ami pedig mégis laggol az nem a készülék hibája, hanem a fejlesztők cseszik rendesen megcsinálni az adott játékot. Én a tablettel teljesen meg vagyok elégedve.Ami negatívum a tablet terén hogy a burkolat idővel elkezd "recsegni" de ha nem szorongatom erősen akkor nem szóval ennyi.
Remélem tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- Robogó, kismotor
- Milyen légkondit a lakásba?
- OpenMediaVault
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3099, 100% akkumulátor
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest