- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruskop
senior tag
válasz
Szabix01 #3711 üzenetére
Én kb. 2-3 hete vettem egy asus tabot és előtte én is sokat filóztam rajta, hogy milyet vegyek. Nekem előtte egy Galaxy tab-om volt, és per pillanat örülök neki, hogy lecseréltem. Ahhoz képest az Asus egy világ klasszis. A Lenovo tabokhoz nem volt még szerencsém viszont Lenovo laptopom van. Nincs vele gond. Mindegyik elég jó és nagy márka, műszaki paramétereit tekintve tényleg nincs nagy különbség. Innentől kezdve már a Te szád íze fogja eldönteni, hogy melyik de mondjuk egy tesztet én is megvárnék róla.
-
disy68
aktív tag
válasz
Szabix01 #3707 üzenetére
Üdv,
alapból a Memo Pad egy nagyon jó és stabil eszköz. Nekem volt előtte egy wayteq tabom, ahhoz képest sokkal megbízhatóbb. Az akkuidő nagyon jó, a képe szép, nincs külön töltőcsati - csak micro usb.Hátrány (nekem): nincs otg támogatás, nincs külön hdmi, nincs mass storage mód (MTP van), és főzött rom-ok se tobzódnak rá (bár lehet root-olni és a rendszer elég stabil).
A Lenovo-ból van több verzió (wifi/3g - adat/3G - adat+telefon). Amit néztem róla összegzést, van vibra - nem derült ki, hogy a wifi-s verzióban is, vagy csak a telefonálósban - , fényérzékelő, és van hozzá 4.4-es android.
Én teljes megelégedéssel használom az Asus-t, de úgyis te tudod milyen felhasználásra kell, milyen funkciók fontosak, így első pillantásra a Lenovo se tűnik rossz választásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest