Hirdetés
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabix01
tag
Értem, köszönöm ez kiváló válasz volt ilyet vártam
sajnos még nem tudok dönteni várok pár hetet míg jön valami faja teszt a Lenovo A7-50re mert elég friss még mint megtudtam...(sajnos azt nem is figyeltem eddig
) és utána elválik a dolog.
Egyébként az általad felvázolt "hátrányok" nekem nem számítanak annak szerencsére, hidegen hagynak 
-
scout pro
csendes tag
Üdv.!
Képet szeretnék másolni a memopad 7-ről a gépemre. Múlt alkalommal ez sikeresen megtörtént. Mostani új képeket viszont nem tudom átmásolni, mivel sem a kamera, sem a fényképek mappa, sem a galéria, sem pedig az asus studio nem jelenik meg mikor csatlakoztatom a gépemhez.
Mi lehet a hiba, és hogyan orvosolható?Másik problémám, hogy a bluetooth gyakorlatilag használhatatlan, nem lehet kikapcsolni, csak ha újraindítom, nem lehet párosítást törölni, csak ha újraindítom.
Köszi előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPad 7 32GB Wifi Megkímélt/1 hónap gar./Akku 83%/p4562
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
sajnos még nem tudok dönteni várok pár hetet míg jön valami faja teszt a Lenovo A7-50re mert elég friss még mint megtudtam...(sajnos azt nem is figyeltem eddig
) és utána elválik a dolog.
Egyébként az általad felvázolt "hátrányok" nekem nem számítanak annak szerencsére, hidegen hagynak