Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
Nekem a bal alsó sarkán recseg egy cseppet a hátlap, de nem vészes. Ennyi pénzért meg végképp elfogadom. Persze jobb lenne valami alu ház, retina kijelző, kávéfőző, gyors étterem, popsitörlő meg amelyik pénzt fialtat, de pénztárcakímélő megoldások közül a Memo pad HD 7 szerintem a legjobb választás, melyet nem csak az ára miatt érdemes venni, hanem mert jó is!
Másoknak: Véleményem, hogy lehet fikázni, nem tudja az OTG-t, stick-et stb. Akkor tessék valami nonamet venni, amibe belepakolnak mindent, de nem Asus. A tablet meg véleményem szerint nem erre való. Erre ott a mobilnet telefonon, ultra book, Asus transbook stb stb.
A végén még jó, hogy nem kezdjük el a teljesen jó, nem tepsi méretű padunkat hasonlítgatni egy iPad 2-höz, vagy tudom is én mihez. Persze hasonlítani lehet, de nem ócsárolni. Furcsa nekem ez az ideológia. -
zsola32
őstag
nálam a tokban mozgott a kijelző egyik sarka (nem nagyon, de bazira zavart)
nem voltam teljesen bizonyos a csere jogosságában, de az extremben a srácok megnyugtattak, hogy ennek nem szabad így mozognia.pedig márelég jól belaktam a tabot...
más: a biztonság fül alatt, található egy titkosítás címszó
nekem nem egyértelmű, ha ezt a funkciót felteszem, akkor csak gép induláskor kéri a pin kódot, vagy minden képernyő elsötétedés után?
logikus az lenne, ha gép bekcsoláskor kellene csak pin kódot írni.
tudnátok ebben segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Gumi és felni topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Mobil flották
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Honor Pad 10 5G + Smart Keyboard (12,1" / 8 mag / 8GB RAM / 256GB / Space Grey)
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest