- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
Nekem a bal alsó sarkán recseg egy cseppet a hátlap, de nem vészes. Ennyi pénzért meg végképp elfogadom. Persze jobb lenne valami alu ház, retina kijelző, kávéfőző, gyors étterem, popsitörlő meg amelyik pénzt fialtat, de pénztárcakímélő megoldások közül a Memo pad HD 7 szerintem a legjobb választás, melyet nem csak az ára miatt érdemes venni, hanem mert jó is!
Másoknak: Véleményem, hogy lehet fikázni, nem tudja az OTG-t, stick-et stb. Akkor tessék valami nonamet venni, amibe belepakolnak mindent, de nem Asus. A tablet meg véleményem szerint nem erre való. Erre ott a mobilnet telefonon, ultra book, Asus transbook stb stb.
A végén még jó, hogy nem kezdjük el a teljesen jó, nem tepsi méretű padunkat hasonlítgatni egy iPad 2-höz, vagy tudom is én mihez. Persze hasonlítani lehet, de nem ócsárolni. Furcsa nekem ez az ideológia. -
zsola32
őstag
nálam a tokban mozgott a kijelző egyik sarka (nem nagyon, de bazira zavart)
nem voltam teljesen bizonyos a csere jogosságában, de az extremben a srácok megnyugtattak, hogy ennek nem szabad így mozognia.pedig márelég jól belaktam a tabot...
más: a biztonság fül alatt, található egy titkosítás címszó
nekem nem egyértelmű, ha ezt a funkciót felteszem, akkor csak gép induláskor kéri a pin kódot, vagy minden képernyő elsötétedés után?
logikus az lenne, ha gép bekcsoláskor kellene csak pin kódot írni.
tudnátok ebben segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen program, ami...?
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Suzuki topik
- One mobilszolgáltatások
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest