Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tmano
csendes tag
Köszi a választ! most valahogy sikerült belépnem a recoverybe. A helyzet:
- csinaltam wipe/factory resetet => kész lett => reboot =>asus logonál áll kb 20 perce semmi nem történik gondolom itt megállt.
- csináltam wipe cachet is az előzővel egy időben, előtte és utána is, ugyanúgy asus logo a vége.adb vel sikerült feltöltenem a legújabb gyári romot az asus oldaláról letöltve, felment elkezdte az installt aztán ezzel az errorral kidobott:
Fota_return_code 409utána olvastam és állítólag nem a megfelelő romot próbálom felrakni a gépre. De az asus oldalán ezt adják ehez a típushoz csak (ME176cx) és olyat írnak hogy az SKU-t kell ellenőriznem mert én a WW-t raktam fel de lehet a TW kellene. Tény hogy a rom amit leszedtem WW betűkkel kezdődik, de sehol nem találok TW-set...
esetleg ötlet valaki?
régebbi rom is jó lenne ami gyári csak induljon el aztán felfrissítgetem...mármint ez a tervem, tökre nem tudom sikerülne-e
köszi
szia/sziasztok
E.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elite: Dangerous
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen processzort vegyek?
- Építő/felújító topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest