Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
válasz
qwertly #3428 üzenetére
Üdv, ha az neked elég, hogy a tableten végezz fájlműveletet, akkor a gépeden - Windows alatt - simán megosztod (jobbklikk megosztás), és a tabon az EsFileExplorer segítségével eléred az adott megosztást - én ezt szoktam használni, nekem bőven megfelel.
Fordított esetben - számítógépen végzed a fájlműveleteket - root szükséges, leszedsz egy samba share-re képes progit, azon belül csinálsz megosztást - amit utoljára néztem az megosztott mindent (kivéve a system-et) - majd a gépen kitallózod - mint egy normál Windows-os megosztást.
A fenti két eset úgy működik, ha a gép és tablet közös hálózaton vannak - pl. közös router.
Vagy, Windows alatt ad-hoc hálózatot kell létrehozni, és arra csatlakozni, ezzel bárhol, bármikor tudod csatlakoztatni a wifi képes eszközöket - pl. laptop - tablet. Ez működött az egyik készülékemen - CyanogenMod 7-es ROM-mal -, de volt amivel nem - 2.3.6-os stock Android, konkrétan a MemoPad-dal nem próbáltam ki, nem teljesen ördöghöz való megoldás ez sem - Vista fölött netet is meg lehet így osztani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Macska topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- VoIP telefonálás
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest