Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Másik küldetés
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atryn0127
újonc
Jó rendben. Köszönöm!

Szerencsére most először merült le teljesen. Általában nem szoktam megvárni, de most ez megtörtént. Az volt fura hogy este még 38%ot írt... de már telefonomról tudom hogy az nem mindig pontos, mivel már egy jó ideje nem töltöttem, és azzal is volt már ilyen.
Gondoltam írok
Faternak is van egy tablete (más márka) Az is kikapcsolt, töltőre dugta és bekapcsolt. Igaz ő neki rosszabb a helyzet mert Gyári beállításokra vissza állt. És azóta nem tudja kikapcsolni, mert ha rámegy, hogy kikapcsolás, akkor újraindul és megint gyárira áll vissza minden, tovább nem tud letölteni semmit...
Szóval azt visszük szervizbe.Ja és köszönöm a gyors választ! Ha esetleg faterom problémájára tud valaki valamit, akkor azt is megköszönném.

Üdv:
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo Tab M11 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest