- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente75
aktív tag
1 órája töltöm, majd ha megdőlök kezelésbe veszem a gépet, de eközben közben villany kell neki, úgy szabad használni formázás közben is. Este mindenképp ráadom a netet.
amúgy kösz, hogy szóltál, mert a rendszer visszaállítást tuti elfelejtettem volna megcsinálni
Aztán még sd kártyát kell kipróbálni benne, hogy megy e, illetve mindent végignyomogatok amit lehet rajta, aztán ha minden stimt akkor töltögetem fel a gépet.
Közben bogarásztam a dobozát: 2013.11. havi a doboz hátulján a dátumozás ME173X a száma.
Természetesen én is fogok írni majd a gyors benyomásaimról első tapasztalataimról a géppel kapcsolatban, hogy a hozzám hasonlóan a fórumhoz frissen csatlakozók is informálódjanak.
Nekem nem lesz vele szemben olyan Űber elvárásaim, hogy olyan erős legyen a hardver benne, hogy egy platós IFA-t is kihúzzon a sárból, meg magazin fotókat lehessen vele készíteni.
Arra fogom használni amire való, hétköznapi teendők, munka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest