Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
válasz
-Valinas-
üzenetére
Pont most készült teszt e téren.
A nexus nem tudom, hogy áll az otg-hez (főleg pendrive terén) a hd7 csak aktív hub/y-kábel segítségével kezeli, nálam jó pont volt a 4.0-ás bt a hd7 esetében. A nexus, mint referenciamodell valóban nagyobb szabadságot ad, viszont én majdnem teljesen meg vagyok elégedve a hd7-es gyári verziójával - root után pláne. A kijelző a fenti teszt alapján elvileg ugyanaz, a hd7 viszont kapott egy alkalmazást, amivel lehet állítani szaturációt, kontrasztot, stb. így az igazítható ízlés szerint. Ami fontos, hogy a nexus 1 év gari a hd7 2 év gari. Én is nézegettem ezeket, nekem a hd7 szimpatikusabb volt. Még annyit, hogy amikor én vettem, akkor nem tudtam, hogy a kék hátlapja nem "fényes lakk" - különben olyat vettem volna.
De nyilván a felhasználási szokások változók, szerintem nem jársz rosszul egyikkel sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi