- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
iff
senior tag
Első töltéskor több mint 8 órát hagytam fent a töltőn. Mondjuk visszaállítás után nem töltöttem 8 órát. Mert mi van akkor, ha usb rákötöm sz.gépre simán csak fájl átvitelkor is tölti, csak lassan, és rajta van kb fél órát azalatt meg nem fogja feltölteni. Ha ettől baja lesz, akkor az elég szomorú. Sajnos tapasztalat, hogy a mai akkuk sz@rok. Nekem az előző tabletem-nél ahogy lejárt a garancia (1év) 1hónapra rá, teljesen megadta magát az akku, annyira, hogy kezdett felpúposodni. Pedig nagyon odafigyeltem a töltésre. Még a szervíz se tudott adni hozzá akkut, pedig csak 4000ft lett volna az ára. Ezért vettem asust, hogy hátha megbízhatóbb.
Ami érdekes,hogy a van a családban egy siemens c75 teló (nem mai darab), még a gyári akksival van és lazán elmegy 3-4 napot. Meg van, egy nokia 6600 ami,(már nyugdíjas)
szintén 3-4 napot bír, ennél már van egy kis púposodás, de amit kapott már, és működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest