Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
Új hozzászólás Aktív témák
-
iff
senior tag
Első töltéskor több mint 8 órát hagytam fent a töltőn. Mondjuk visszaállítás után nem töltöttem 8 órát. Mert mi van akkor, ha usb rákötöm sz.gépre simán csak fájl átvitelkor is tölti, csak lassan, és rajta van kb fél órát azalatt meg nem fogja feltölteni. Ha ettől baja lesz, akkor az elég szomorú. Sajnos tapasztalat, hogy a mai akkuk sz@rok. Nekem az előző tabletem-nél ahogy lejárt a garancia (1év) 1hónapra rá, teljesen megadta magát az akku, annyira, hogy kezdett felpúposodni. Pedig nagyon odafigyeltem a töltésre. Még a szervíz se tudott adni hozzá akkut, pedig csak 4000ft lett volna az ára. Ezért vettem asust, hogy hátha megbízhatóbb.
Ami érdekes,hogy a van a családban egy siemens c75 teló (nem mai darab)
, még a gyári akksival van és lazán elmegy 3-4 napot. Meg van, egy nokia 6600 ami,(már nyugdíjas)
szintén 3-4 napot bír, ennél már van egy kis púposodás, de amit kapott már, és működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PlayStation 5
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- iPad Mini 6 Fekete 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4557
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Apple iPad Mini 6 64GB, Szép állapot,
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék tok
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air 11" M3 128GB Blue ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, még a gyári akksival van és lazán elmegy 3-4 napot. Meg van, egy nokia 6600 ami,(már nyugdíjas)
szintén 3-4 napot bír, ennél már van egy kis púposodás, de amit kapott már, és működik.