- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
emerzee
aktív tag
el is készítheted:
Kell egy micro usb, egy madzag és egy usb csati. (én két gyári kábelből csináltam)
Ami nálam különbözik, hogy az otg ág nem kap tápot, mert az ot995 nem tölt úgy se. Lehet, a tablet töltene...
Ilyen, előre elkészített kábellel tele a net. Biztos nem lehet drága. Én szeretek bütykölni, azért csinyáltam. Ha rootolom majd a tabletet, akkor szerzek egy emergency charger-t, és az adja majd a tápot a külső cuccnak.
Egyébként, ha a tabletet az ember számítógép kiváltására használja, még akár jó ötlet is lehet a külső vinyó, hisz a tablet nagyságrendekkel kevesebbet fogyaszt, ami egy aktív torrentezőnél fontos lehet. De ez már más téma...Aktív hubbal még egyszerűbb: Amit a számítógépbe dugnál, arra megy az otg kábel, az meg a táblába. Itt egy aktív hub, az enyém nem ilyen...
http://www.bestdigital.hu/aktiv-usb-hub-usb-eloszto-p-249.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 2021 11" 3.Gen 128GB Space Gray + Apple Pencil
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest