- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
emerzee
aktív tag
el is készítheted:
Kell egy micro usb, egy madzag és egy usb csati. (én két gyári kábelből csináltam)
Ami nálam különbözik, hogy az otg ág nem kap tápot, mert az ot995 nem tölt úgy se. Lehet, a tablet töltene...
Ilyen, előre elkészített kábellel tele a net. Biztos nem lehet drága. Én szeretek bütykölni, azért csinyáltam. Ha rootolom majd a tabletet, akkor szerzek egy emergency charger-t, és az adja majd a tápot a külső cuccnak.
Egyébként, ha a tabletet az ember számítógép kiváltására használja, még akár jó ötlet is lehet a külső vinyó, hisz a tablet nagyságrendekkel kevesebbet fogyaszt, ami egy aktív torrentezőnél fontos lehet. De ez már más téma...Aktív hubbal még egyszerűbb: Amit a számítógépbe dugnál, arra megy az otg kábel, az meg a táblába. Itt egy aktív hub, az enyém nem ilyen...
http://www.bestdigital.hu/aktiv-usb-hub-usb-eloszto-p-249.html
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Vírusirtó topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest