Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bence82
csendes tag
Hmmmm.... Úgy kezdtem el táblagépeket nézni, hogy jó lesz nekem egy lehetőleg azért nem no-name szar, használtan, max 25-30ért(vannak olyanok amiket nem is használtak, csak pl kapták, de nem kell, így eladják). Ebből lett az hogy akkor már lehet inkább újonnan vennék, ha végül is csak plusz 10. Aztán jön a 176c/cx, ami megint elgondolkodtatott. Az már 50 ezer(már ha nem lesz valami karácsonyi akció, de 45 alá nem hinném hogy menni fog az ára). Most meg belinkelted ezt az 572c-t....
Azt írták 200 euro, így végül is még mindig nem annyira drága, mint a prémium gépek. Persze ha tényleg 60ezer körüli lesz az ára. Viszont ennél tovább már nem csábulok. 4x1,8 Ghz-es sebességnél, 2 gb ramnál, minimum 16 gb tárhelynél és új/friss oprendszernél nem kell több.
De lehet nekem ez is felesleges. Mondjuk végre az 572-nél nem egy helyen jön ki a hang.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab S9+ 12.4" 5G/LTE (SIM kártyás) 256/12G+S Pen, Mintha új lenne, garanciával, üzlet
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S10 Lite X406 - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra X930
- Samsung Galaxy S9 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Jackson elektromos gitár
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Azt írták 200 euro, így végül is még mindig nem annyira drága, mint a prémium gépek. Persze ha tényleg 60ezer körüli lesz az ára. Viszont ennél tovább már nem csábulok. 4x1,8 Ghz-es sebességnél, 2 gb ramnál, minimum 16 gb tárhelynél és új/friss oprendszernél nem kell több.
De lehet nekem ez is felesleges. Mondjuk végre az 572-nél nem egy helyen jön ki a hang.