Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
@qwertly: framaroot, letölt, telepít, futtat. kb hetente le van írva itt a topikban, úgyhogy ezt már biztos meg is találtad. supersu-ban mindig is volt teljes unroot, letörli magát és volt root nincs root. Moon+ meg passz, nem használom. Fizetős app? Ha igen megvetted vagy tört? Ha tört akkor nem kell csodálkozni. Keresgélj guglin hátha van másnak is ilyen problémája.
@Lasliegrand: na akkor legalább valami kézzelfogható értelme is van a frissítésnek
@Dimitry06: gyárilag nincs újabb, CM alapú főzött romokból sincs tudtommal olyan ami stabil szintre elkészült volna (félbehagyta aki csinálta). USB driver (illesztőprogram) van hozzá az asus oldalán, de szerintem az említett sony-s cucc nem egy illesztőprogram. Ha valami pc suite szerű dologra gondolsz olyasmi nincs fent az asusnál. Mondjuk nem is tudom az mire lenne jó, utoljára nokiánál használtam ilyet (és akkor se szerettem). Ha pc-ről akarod buzgálni akkor pl airdroid, de lehet hogy a myphoneexplorer is működik vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- BestBuy topik
- Képregény topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PERIFÉRIA beárazás (egér, egérpad, billentyűzet)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Akvarisztika
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- További aktív témák...
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- Lenovo Tab 7 Essential
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest