- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- ASUS Transformer Book T101HA
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente75
aktív tag
válasz
Viper26 #2421 üzenetére
Ezekbe a vitákba nem megyek bele, mindenki úgy formázza illetve nem formázza az akkut, ahogyan szeretné, csupán betartom a kezelési utasítást.
Tudod ez telefonos fórumokon is állandó meddő vita, és egyéb fórumokon. Egy valaki felhozza a témát, aztán jól egymás nyakának ugranak napokig, hogy ki tud okosabbat mondani alapon, aztán sose lesz győztese az egésznek.
Én még nem vittem vissza soha akkut életem során, hogy nem működik. Pusztán az előírtakat betartottam.
Munkagépekhez újíttattam már fel Li-Ion-os akkukat 50eFt/db áron. Ott is azt tanácsolták töltés sütés töltés sütés. Persze láttam ennek ellentmondó írásokat is a neten, hogy nem kell formázni stb...Lényeg: Baja nem lesz ha leírtak szerint "felformázom" az akkut.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple asztali gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LEGO klub
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- Lenovo Tab 7 Essential
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest