- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
iff
senior tag
válasz
Levente75 #2372 üzenetére
Persze, hogy cserélhető az akku. Nekem egy aTab 7 volt előtte és 1év 2 hó után elkezdett felpúposodni és muszáj volt szétszednem. Az akkut kiszedtem. A szervizzel fel vettem a kapcsolatot, de végül nem küldtek akkut. Az egyik ügyfélszolgálatos mondta, hogy nem tudják lepapirozni az akkut csak ha ők rakják bele. Én meg mondtam, hogy b...meg az akkujukat, két vezetéket be tudok forrasztani. 3500Ft az akku ára, csak nekem a távolság oda vissza kb.: 400 km. Ja és +munkadíj. Próbáltam máshol is nézni hozzá, de sajnos a mérete miatt nem találtam megfelelőt. Így lett végül az Asus helyette.
#2381) csabiks Én is a Boat Browsert választottam, tabon telefonon ezt használom. Itt van magyarul is. Szinte az összeset kipróbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- Tesla topik
- Mobil flották
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xbox tulajok OFF topicja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest