Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
Új hozzászólás Aktív témák
-
CounterBoci
senior tag
válasz
#16939776 #29 üzenetére
Bordát csak polírpapírral meghúztam kicsit, hogy a retket leszedjem legalább, eléggé sík. Akár a céghez is bevihettem volna síkköszörülni, de nem látom értelmét sokat foglalkozni vele. Négy csavar fogja, nem tud elfordulni a borda. Egyébként azt csak szeretem, ha kicsit mozog, mert én meg szoktam mozgatni felrakás után, hogy jobban eldolgozza a pasztát a két felület között.
simonzé javítom, rég volt magyar szakos csajom, felejtek
-
CounterBoci
senior tag
Nem tudom mi a különbség a gyárilag IHS nélküli és az azzal gyártott VGA-k között, nagy gyártástechnológiai különbség nem nagyon lehet. Ha az első is elbírja a hűtő súlyát, nagy baj nem lehet. Többen választják azt a módszert, amit írsz, úgy is lényeges a javulás. Én kísérletező típus vagyok.
-
CounterBoci
senior tag
Írhattam volna több oldalas cikket is mindent részletesen leírva, összes hibalehetőséget kizárva, viszont nem tartottam szükségesnek, mivel csak a módszert akartam bemutatni. Aki ilyenbe belefog, általában van már némi tapasztalata. Több szériánál is működik ez a megoldás, a cél lehet hűtés zajcsökkentés vagy éppen tuning is, a célom az volt ezzel, hogy legyen itt is egy működő példa azoknak, akik pont amiatt hezitálnak, hogy csak külföldi fórumokon látták.
Az előnyeit szintén nem kell bemutatni, procis oldalról már rég ismert a módszer. Hátránya a mag sérülékenysége. Jó megoldásnak tartom a mag köré gap padot tenni, úgy nehezebb lesarkalni. Nekem itthon vékonyabb volt, mint a mag, két rétegben pedig nem tudtam annyira összenyomni, így az kimaradt.
-
CounterBoci
senior tag
Egy hőátadó felülettel kevesebb. Elég vastag a paszta a kupak és a mag között, gondolom ez a biztonság miatt van így, a gyártási szórások és az automatizálás miatt. Ez elég rossz hatással van a hővezetésre.
Casoli nem baj, csak felrakáshoz kellett. Most a csavarok szorítják, ha meg szét kell valamiért szedni már egyformán tekerem kifelé őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen egeret válasszak?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- Steam Deck OLED 1 TB
- AMD Ryzen 9 5900X / RTX 4070 12GB / 32GB DDR4 RAM / 1.5TB SSD konfig eladó normális áron
- Playseat Challenge X (G Edition) + G923 versenykormány + Driving Force váltó + Gran Turismo 7 (PS5)
- MSI Thin 15 Gamer Laptop új, csak kibontott 35hónap garanciával.
- Dell Precision 7510 i7-6820HQ/16GB/256+500Gb/Nvidia1000M/Win11PRO
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest