Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen sajtos az én rendszerem olyan kernelt használ ami tartalmazza ezen bugot, így az automata szabályzást nem tudom használni, mert elvileg megoldható.
Egyébként gyanítom a feszültséget valóban nem veszi vissza, mert nem sokkal lesz hűvösebb a gép legkisebb órajelen.
(egyébként most találtam valami leírást amivel lehet, hogy teljesen visszalehetne kapcsolni a speedstepet (elvileg a feszültségszabályzást is), bár a bug miatt nem működne jól ezzel a kernellel, de majd azért letesztelem, hogy van-e valami különbség üzemidőben...)
A részletes üzemidős tesztet meg csinálok hozzá, csak sokáig tart és az időm is csak kb. napi egy érték letesztelésére elég így eltart pár napig a teszt (de napi 3nál nehezen lehetne több tesztet megcsinálni.. a gyenge adapter nagyon sokáig tölti a gépet)...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest