Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Re
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Elárulok egy titkot. Az, hogy te nem látod kurvára nem érdekli azokat akik HTPC-t építenek. Ők azért rakják össze ezeket a gépeket, hogy natívan megnézzék a Blu-ray filmeket a tévén, és nem akarnak 80 ms-os időközt soha két képkocka között. Már a 40 ms-tól is kivan sok ember, de egyelőre ennyit lehet elérni. Persze nyilván a itt sok függ a lejátszótól. A Fusion mellett megoldható az IGP-s OpenCL, és már vannak lejátszók amik tartalmaznak ehhez valamilyen smoothness algoritmust.
Képzeld el, hogy néztem, és 40-41 másodpercenként lesz akadás. Ehhez annyit kell csinálni, hogy a 23,976 Hz helyett 24 Hz-et kérek a driverből. Amit írtam azt azért írtam, mert 23,976 Hz-en nézem a Blu-ray filmet, pontosan azért hogy ne akadjon meg időközönként.
De az én igényeim nem reprezentatívak, én még a Blu-ray-ra is skálázok smoothness és sharpness algoritmust OpenCL-ben. Eltorzultan és mániákusan a minőség híve vagyok. Sokan megelégednek a 23,976 Hz-cel is, és nem kell nekik OpenCL-es képminőség-javítás.Aki HTPC-t vesz annak alapvető igény. Aki nem fog natív módban Blu-rayt nézni, annak nyilván nem számít.
2008-ból nem akaszt tesztet linkelni?
Egyébként nem értem, hogy ez a teszt hogy jön ide. Ezeknek a termékeknek az IGP-je a 4500-as GMA sorozat lehet, aminek 2011-ben a képességei a viccszintet sem ütik meg. Ami erős kompromisszumokkal IGP-nek tekinthető az a HD Graphics sorozat az Inteltől. Természetesen ez is nagyon messze van attól a szinttől, amit egy GeForce vagy egy Radeon nyújt, de nyilvánvaló haladás a GMA-khoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Exkluzív órák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánik a memóriapiacon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Új, Felbontott Bambulab A1 / A1 Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De az én igényeim nem reprezentatívak, én még a Blu-ray-ra is skálázok smoothness és sharpness algoritmust OpenCL-ben. Eltorzultan és mániákusan a minőség híve vagyok. Sokan megelégednek a 23,976 Hz-cel is, és nem kell nekik OpenCL-es képminőség-javítás.
Egyébként nem értem, hogy ez a teszt hogy jön ide. Ezeknek a termékeknek az IGP-je a 4500-as GMA sorozat lehet, aminek 2011-ben a képességei a viccszintet sem ütik meg. Ami erős kompromisszumokkal IGP-nek tekinthető az a HD Graphics sorozat az Inteltől. Természetesen ez is nagyon messze van attól a szinttől, amit egy GeForce vagy egy Radeon nyújt, de nyilvánvaló haladás a GMA-khoz képest.