Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Nekem erről az a véleményem, hogy annyiféle kéz- és ujj méret van, hogy legalább két eltérő méretű kijelző fedi le az "ideális" fogalmát. Nekem pl. a mostani kicsi, a feleségemnek pedig egy hangyányit nagy. Neki jó lenne, ha maradna az eddigi méret, esetleg valamivel vékonyabb kerettel, nekem viszont nagyobb kellene, akár 2-3 mm-rel szélesebb készülékházban is.
"nem hinnem, hogy marketing problemaba utkoznenek, ha valtozatlan maradna a kijelzo merete"
A marketing nem arról szól, hogy mit gondol a gyártó, hanem hogy mi van a vásárlók fejében, és ezt mekkora befektetéssel és hatásfokkal lehet megváltoztatni. Ha azt gondolod, hogy az eddigi és a potenciális iPhone vásárlók nagy részét teljesen hidegen hagyta a kijelző méret növelési láz, szerintem nagyot tévedsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest