- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
A logout.hu az alapértelmezett felület nálam jó sok éve.
Nem véletlen
Még szerencse, hogy van nem hardcore kávés topik is, ahol nem az belépő, hogy tegyél rá még 50e-t és vegyél egy jobbat
Sajnos néha kitartás kell az infószerzéshez bizonyos topikokban.
De itt kérdezhetsz, hisz a te topikod és logout is -
Tim82
félisten
Én sem értek egyet a szabállyal (és akkor finoman és úrin fogalmaztam meg). Mindenesetre láttam már a Tiedhez hasonló esetet, ott egyértelműen hirdetésnek vették. Csak ezért írtam.
A vázakhoz nem értek, de a Helios objektívekre az utóbbi pár évben fellendült a kereslet, amióta felfedezték szélesebb körben, hogy érdekes képi világa van és M42 adapterrel modern MILC fotómasinákkal lehet használni őket. Nekem is ilyen örökölt Zenit vázzal van így Helios obim. Azt hiszem, jelenleg 8-10k körül biztosan el lehetne adni azt.
Új hozzászólás Aktív témák
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- BEACN MIC Dynamic Podcast RGB USB-C - Professzionális stúdióminőségű Mikrofon - Win/Mac - Ár alatt!
- Gamer-Pc, Core i5, RTX 4060 Ti, Wi-Fi, 750W, vízhűtés
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest