Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Real Racing 3 - Freemium csoda
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Argos
őstag
Tudod mi a vicces? Leginkább már csak off-topic-okat olvasgatok. Mert ott nincs cicaharc, avagy maximum vicces formában. És több, relevánsabb információt lehet ott összeszedni, mint adott esetben a kapcsolódó szakmaiban.
(#2) Tim82:
Tisztában vagyok a szabállyal - és úgy vélem ez nem is volt ellene. Persze, lehet hirdetésnek venni, hogy rákérdezek egy ócskaság árára, ha nagyon úgy akarja valaki nézni... De, mindegy is, nem ezen akadtam fenn. Meg úgy igazából, ezzel a törpénéssel csordult túl a pohár és idesírtam a fájdalmam.
Köszi szépen a topikot, rákérdezek ott!
Mondjuk, nem tudom hogy lehet feltenni azt a kérdést, hogy " szerintetek mennyit ér? ", hogy valaki ne lássa bele az eladási szándékot...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Asus HYPER M.2 X16 GEN 4 bővítő.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest