Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
üzenetére
Ebben a formámban én azon morfondírozok sokszor, hogy a holnapot kibírom-é......

Ha még újjászületés létezik, akkor ha nem is tudom, hogy ki voltam, de tudni fogom, hogy vagyok, és akkor ugyan ez az én tudat rácsodálkozik.

Ezt háromszori megolvasásra se tettem teljesen magamévá..., de igen!
Az ujjá születésben én is bízok!
-
Én egy dolog végett szeretnék vámpír lenni. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a jövő.
Ámbátor, eléggé sanszos, hogy meglehetősen rövid lenne a pályafutásom vérszopóként, mivel ki nem állhatom a vér ízét és imádom a napkeltéket...
Mivel odavagyok a sci-fi-ért, fantasy-ért, baromira érdekelne, hogy mely víziók válnak majdan valósággá.
Lásd ugye Roddenberry látomásait, plö a tabletről/mobilról.
A társadalmi vonatkozások annyira nem izgatnak, de a technológiai fejlődés annál inkább.
Hacsak, nem lészen egy Robert N. Charrette-i Ébredés . Mondjuk, amilyen szerencsém van, tuti valami csoffadt kis útszéli ork lennék, netán szerencsés esetben egy kitagadott sámán valamelyik konglomerátum peremén...Viszont így, hogy tudom, több van már mögöttem, mint előttem, sokat nem várok. De, képzelegni szeretek.

-
-
Mi fogja a kihalási hullámot elindítani?
Az emberi hülyeség és nemtörődömség. Nem konkretizálnám. Felesleges. Bármi lehet, ami ezekből fog származni/következni.Be fog következni idővel, az Ember esetén is.
Tény.Vagyis meddig halogatja az emberiség a saját pusztulását?
Elnézve a jelenlegi világképet, már nem sokáig.Vagy képesek vagyunk a Rodenberry utópiához felnőni?
Szerény véredényem szerint, nem. Ahhoz túl sok klingon és ferengi szaladgál odakint...
Kiváltképp, hogy a Szent Vagyongyűjtési Szabályzat szerint éljük az életünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- LED világítás a lakásban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hálózati / IP kamera
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Segway Ninebot KickScooter D18E
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- iPhone 14 128GB karcmentes, magánszemélytől
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Autós kamera eladó
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi