- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
villásdugó
csendes tag
kacagj akkor azon a sok terméken, amiket ezen alapulva fejlesztettünk ki, plusz azon, hogy némelyik már 15+ éve van forgalomban, nem filléres cucc, és mégis ezres nagyságendű darabszámban ment ki.
igaz, én csak egy 10+ év tapasztalattal bíró fejlesztő vagyok (hiszen pl némelyik kollegám ennél sokkal régebb óta van az iparban, akikkel az említett projekteken együtt dolgoztunk), amiket pedig írtam, azok konkrét tapasztalatokon és fejlesztési munkákon alapulnak, így megértem, hogy mi mind nem érhetünk fel a te internetről szerzett tudásodon alapuló elméleti okfejtéseddel. majd ha bent leszek, elmondom, h dobjuk ki az összes tudományt s mérési eredményt, amit eddig felhalmoztunk a jelenlétérzékeléssel kapcsolatban, hiszen nevetségesek vagyunk.
mindenesetre jó kacagást. ha tudnám még szerkeszteni, visszavonnám a gratulálokot a hozzászólásomból, a stílusod és hozzáállásod miatt. ugyanezen oknál fogva, ahelyett, hogy leírnám, hogy a valóságban az említett szenzorok az ő látószögeikkel milyen helyzetben milyen feladatra jók, inkább azt kívánom, hogy próbáld ki bátran a hidegburkolat alóli jelenlétérzékelést. hiszen az már nem nevetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus Nord 4 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest