- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
lego mindstorms.
persze a baj az, hogy a mindstormsban se (csak) a nyák kerül sok pénzbe, hanem a motor meg a többi legoelem. azért ott jelentős darabszámú készletet kapsz. szóval az agy hiába van kiváltva...
mondjuk nekem eddig bejött a módszer, hogy a még legozni nem tudó kicsiny gyerkőc gondosan válogatott technic legokat kap, amikben vagy motor, aktuátor, oriás kerék vagy más hasznos elem van. ezek nem esnek szét, mint a sima legok, és elég nagyok és működőek, hogy élvezet legyen egy kisgyereknek is játszani velük.
hogy később telik-e legoagyra ezekhez, azt nem tudom. de azt tudom, hogy nekem sokkal neccessebb volt anno mindenféle szedett-vedett motorokkal (volt hogy kilós aro hűtőventi motorral) meg befőttesgumi-meghajtással kellett a robotot megépíteni. "agynak" a piko trafó meg egy sor kapcsoló is bőven elég volt...
mondjuk abban az időben még nem volt mindstorms, inkább a control centerre nyáladzott a nép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Használt realme 9 pro+ mobiltelefon (256 GB-os model)
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Asus TUF - R5 7535HS, RTX 3050 és 16gb D5, 144Hz + 2 év GARANCIA
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest