- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noukoum
veterán
válasz
weberzolee #510 üzenetére
Jaj engem nem érdekel hogy másik iphonehoz képest mennyibe kerül. Nem azért mondtam. Csak mikor mondja a tag hogy dollárban nemdrága annak nagyon tudok örülni, aztán magyarban meg teljesen más az árviszony. És engem az érdekel itthon mennyiért tudom megvenni. Csak ezért írtam.
-
nickedez89
senior tag
válasz
weberzolee #510 üzenetére
El kell érni a készülék alját mivel teljesen az aljától kell felfelé suhintani a kezdőképernyőre ugrás illetve a taskváltó műveletekhez.
A control centert a képernyő jobb felső sarkából tudod elérni egy lefelé suhintással, ezt természetesen képtelenség elérni fogásváltás nélkül, viszont a kisegítő lehetőségekben be tudod kapcsolni a korábban is elérhető "elérés" funkciót, amivel le tudod húzni a képernyő tetejét egy lefelé suhintással amit a képernyő alján kell végrehajtani.
Magyarul a control center-t is el tudod érni alulról úgy, hogy egy lefelé suhintás, leugrik a képernyő teteje és így suhintasz egyet a jobb felső sarkában lefelé.
Az értesítési központ is ugyanígy érhető el, azzal a különbséggel, hogy a jobb felső sarkot kivéve bárhol suhintasz egyet lefelé a tetejéről.
Aaron14: Én úgy gondolom, hogy az Xr akár még tovább is húzhatja mint az Xs a nagyobb akku miatt illetve hogy nem áll fenn az amoled beégés kockázata! Persze ezeket az amoledeket már valószínűleg extrém módon kell használni ahhoz, hogy beégjen de a kockázat akkor is fennáll.
A lightning to 2.5mm jack átalakítót megkérdezem neked itt nálunk a híradástechnikai boltban ha gondolod valamelyik nap!😉
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Elektromos cigaretta 🔞
- Metal topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- XPEnology
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Xbox Ultimate előfizetések
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest