Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Noukoum

veterán

válasz weberzolee #510 üzenetére

Jaj engem nem érdekel hogy másik iphonehoz képest mennyibe kerül. Nem azért mondtam. Csak mikor mondja a tag hogy dollárban nemdrága annak nagyon tudok örülni, aztán magyarban meg teljesen más az árviszony. És engem az érdekel itthon mennyiért tudom megvenni. Csak ezért írtam.

• nickedez89

senior tag

válasz weberzolee #510 üzenetére

El kell érni a készülék alját mivel teljesen az aljától kell felfelé suhintani a kezdőképernyőre ugrás illetve a taskváltó műveletekhez.

A control centert a képernyő jobb felső sarkából tudod elérni egy lefelé suhintással, ezt természetesen képtelenség elérni fogásváltás nélkül, viszont a kisegítő lehetőségekben be tudod kapcsolni a korábban is elérhető "elérés" funkciót, amivel le tudod húzni a képernyő tetejét egy lefelé suhintással amit a képernyő alján kell végrehajtani.

Magyarul a control center-t is el tudod érni alulról úgy, hogy egy lefelé suhintás, leugrik a képernyő teteje és így suhintasz egyet a jobb felső sarkában lefelé.

Az értesítési központ is ugyanígy érhető el, azzal a különbséggel, hogy a jobb felső sarkot kivéve bárhol suhintasz egyet lefelé a tetejéről.

Aaron14: Én úgy gondolom, hogy az Xr akár még tovább is húzhatja mint az Xs a nagyobb akku miatt illetve hogy nem áll fenn az amoled beégés kockázata! Persze ezeket az amoledeket már valószínűleg extrém módon kell használni ahhoz, hogy beégjen de a kockázat akkor is fennáll.

A lightning to 2.5mm jack átalakítót megkérdezem neked itt nálunk a híradástechnikai boltban ha gondolod valamelyik nap!😉

Új hozzászólás Aktív témák