Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mazsiii92

aktív tag

válasz b.kov #5460 üzenetére

Szia!

Persze. :) Igazság szerint semmi bajom nem volt az S9-el, nagyon szerettem. Volt 1-2 dolog ami viszont zavart annyira, hogy ne maradjak ott. Alap esetben van nekem egy i7-es telóm, ez a céges. A cégtől most kaptam egy i8-at és párhuzamosan használhatom addig ameddig ez a korona szitu tart, így az i8-at befogtam magán telefonnak. :)

A váltás azért történt meg, hogy az ún. ikon jelvények amelyek mutatják pl. az olvasatlan üzenetek számát az Samsungéknál úgy működött, hogy ha töröltem az értesítést, akkor törlődöt a jelvény is. És sokszor felejtettem el dolgokat ez miatt. A másik pedig ami nem hagyott nyugodni, hogy az Android 10-es frissítés után már nem volt olyan jó a ram kezelés mint eddig, és az őrületbe kergetett ha valami újratöltött. i8-on pedig van amikor egy appot használok este, és másnap délelőtt jut eszembe és még mindig a ramban van sok másikkal együtt.

Amikor majd le kell adnom az i7-et később, akkor az i8 lesz a céges telefonom, és privát telefonnak vagy az új SE-t vagy valamelyik X szériát tervezem majd venni.

Egyelőre rendkívül boldog vagyok az i8-cal, pont ezért gondolkodom az új SE-ben későbbre.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés