- Asszociációs játék. :)
- Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
- Saját tapasztalatok alapján: otthonautomatizálás védelme áramkimaradások ellen
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox One S macerálás
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- R.I.P. Aláírások
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- gerner1
- SCYROX V6 gamer egér
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
telekomos iphone 6-ot lehet pl. istyleban szervizeltetni?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
rayoliviero #8996 üzenetére
Én pl nem azért vigyázok rá hogy majd karcmentesen eladjam, hanem mert idegesítene ha egy hibátlan telefont megkarcolnék, és folyamatosan azt kellene néznem.
-
catroot
veterán
Ma este a telefonnak kihívás volt ,hogy a Snapseed lefrissüljön. Konkrétan nem ért végig a frissítés. Aztán meg le sem tudtam törölni az appot.
Főképernyőn rámentem a törlésre, de az app ikon csak ott maradt. Viszont a Store-ban a listában meg a felhő ikon volt az appnál.
Most toltam egy restartot.
Csak nem sikerült megírni bugmentesre a 9.2-t sem.
szerk.: most meg tetű lassú a Store-ban a letöltés.
[ Szerkesztve ]
-
A 4s-em még mindig karcmentes. Az a titka, hogy a zsebembe, amibe tettem, nem tettem mást. Illetve mikor letettem az asztalra, mindig valami másra tettem le, ami nem volt érdes. Legalább egy papír, ami nálam az asztalon általában megtalálható valamilyen formában.
Az idő egy részét szilikontokban töltötte, de néha meg ki kellett venni belőle. Fólia sose volt rajta, a kijelzője makulátlan. Bár általában igaz, hogy nagyon vigyázok a dolgaimra. -
Gsx-rr
veterán
Nem kaptam fel a vizet! Az már rég elmúlt ,mikor idegesített a tok fólia téma! Már átsiklok ezeken!
sőt szórakoztat ,hogy 1-2 ember milyen csodát tud "varázsolni"egy ilyen szép dologból!
Amúgy leírtam az első I6-on 3 nap után már voltak karcok. Ahhoz képest én is csodálkoztam ezen nincsenek.[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
Oké! Te biztos jobban tudod! Legyen! de inkább legyen majd rajta majd hajszálkarc ,mint remegve valami hányadék tokba rakjam egy full gáz vastag fóliával! Van itt belőle példa bőven!
Ezt egyszer valaki más mondta itt: A telefont magamnak vettem ,nem a következő tulajdonosnak! -
Gsx-rr
veterán
3 eves I5-om kijelzojen egy karc sincs. Sarkain vannak utesnyomok.
Ellenben az I6-omon 1 het utan (szamomra)megmagyarazhatatlan karcok lettek.A mostani mar a 3. I6 es egy karc nincs rajta, junius ota!
Hozzateszem az asztalra se teszem le siman! Mindig csak valamire rakom le!
Egyszeru! Vigyazni kell ra![ Szerkesztve ]
-
csabi94
őstag
válasz
galaxys80 #8981 üzenetére
Nekem is megfordult a fejemben, hogy használom így, aztán max. ha meglesz még pár év múlva, és karcos, veszek rá egy új előlapot esetleg. De mi van, ha leejtem, és az üvegfólia meg megvédené?
Továbbra is kérem, hogy ha valaki tud valami jó praktikát, vagy a leírásom alapján tudja, hogy hol a hiba, szóljon, mert pár hét múlva jönni fog még egy, azt majd nem törölgetem kínomban. -
galaxys80
veterán
válasz
csabi94 #8980 üzenetére
Én 4 féle üveg fóliát tetettem fel. Mindegyik levegős lett körbe. Én hetekkel ezelőtt feladtam és csak simán tokkal hasznàlom. Őszintén szólva sokkal jobban tetszik így. Megpróbálok vigyázni rá amennyire tudok és élvezem a használatát. Mikró karcok nem érdekelnek egyébként.
-
csabi94
őstag
Srácok! Jött ma egy Nillkin Amazing CP+ üvegfólia. Dicsérték többen itt a fórumon, de azt kell, hogy mondjam, hogy nekem ez nagyon nem jön be. Lehet, hogy én vagyok béna, vagy nekem nagyok az igényeim, de elmondom a történetem.
Végre, több mint 2 hónappal a rendelés után, ma landolt a csomag a postaládámban. Már visszakaptam érte a pénzem, a lelkemre kötötte az eladó, hogy ha esetleg megjönne, akkor szóljak, és adjam vissza a kifizetett összeget érte, hát sajnos nem fogom.
Több fóliát raktam már fel, általában jól összejött a dolog, mivel azonban egy drágább dologról beszélünk, átfutottam a használatit, és mindent az alapján csináltam. Letakarítottam a kijelzőt, ahogy azt kell, aztán szépen felhelyeztem a fóliát, és középen rányomtam, majd az 1-2 buborékot eloszlattam oldalra. Igen ám, de a kijelző szélén ilyen apró buborékosodás volt, végig, körbe. Nem azért, mert koszos lett volna, hanem szimplán azért, mert ez az üvegfólia nem követi a telefon kijelzőjét, ezért ha a széléhez hozzáérsz, akkor a belseje az üvegnek, erőhatásnak van kitéve. Ez volt az első probléma, aztán ránéztem oldalról. Hát... ezt így kb. 2x beteszem a zsebembe, és "felgyűrődik" a fólia, úgy kiáll a telefon síkjából (kb. ilyen wtf???? érzés fogott el). Már kezdtem hülyének nézni magam, mondom nem lehet, hogy követi az a telefon síkját, csak fordítva raktam fel? De nem, a kamera lyuk jó helyen van. Szóval nem értettem. Rákerestem youtube-on, hogyan is kéne ezt jól felrakni. Hát, így, ahogy én csináltam. Oké, leszedtem, mondom újra elölről az egészet. Ugyanez. Ezek után elkapott az ideg, és fogtam, elkezdtem a fólia belsejét törölgetni. Hát, gondolom tudjátok Ti is, hogy ez hiba volt. Így kapott még egy pofont a szar. Szóval most még rosszabb lett az, ami eleve szar volt.
Ja, és még valami. A home gomb annyira mélyen ül emiatt a vacak miatt, hogy nagyon kényelmetlen benyomni.Plusz poén, hogy mivel 2 hónap alatt nem jött meg, múlt hét végén rendeltem egy másik eladótól egy ugyanilyet. Ha az megjön, akkor vagy egyből eladom, vagy felteszem azt. De ezek után elment a kedvem ezektől a "full face" fóliáktól... Mi a véleményetek? Én vagyok béna?
[ Szerkesztve ]
-
B4ndiBuild3r
tag
válasz
Kicsirics77 #8978 üzenetére
Köszi, szuper vagy, így jó lett.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
B4ndiBuild3r #8977 üzenetére
home+power gomb egyszerre nyomni hosszan amíg az alma logó megjelenik.
-
B4ndiBuild3r
tag
Sziasztok!
Van egy 9 hónapos iPhone 6 16GB-om, eddig tökéletesen működött, ma 13 órakor szólt az ébresztő, kinyomtam, azóta nem reagál a gombokra, mármint, ami a képernyőt is működésbe hozná. Tölteni lehet, iTunes felismeri, hívni lehet, némíteni, csengőre lehet állítani (rezeg, hangok működnek), de egyszerűen nincsen kép... Gyári 9.2 van rajta, leejtve nem volt. 19%-on van iTunes szerint, lemerítsem, ha igen, mi a legegyszerűbb módja, ha van más megoldás mi az?
Köszönöm a segítséget előre is!
-
Blyan
félisten
válasz
bozarjoska #8972 üzenetére
Nem igazán van olyan alkalmazás, ami jól működne és vagy kényelmes is lenne. A manuális záridő alkalmazásához viewfindert megjelenítését is lassítja arra a fps értékre, amivel fotózni akarsz. Tehát ha 1sec-re állítod, akkor a kijelzőn az élőkép is ilyen "szépen" frissül.
Legalább is régebben még az i4S használatakor így tapasztaltam.Van egy Cortex camera nevű alkalmazás azzal lehet jó kinézésű zajosodásmentes képeket csinálni, viszont tudtommal nem állítható benne a záridő, - tehát ezt maga oldja meg..
[ Szerkesztve ]
-
T0rnad0
addikt
válasz
bozarjoska #8969 üzenetére
ManualShot! esetleg, ingyenes.
-
missz
tag
válasz
a hipstamaticban záridőt is...,igaz, hogy nem jó semmire
..mármint az a záridő állítása....
-
univerzita
addikt
válasz
A ProCam XL appban a ISO -t lehet
-
bozarjoska
őstag
Meg lehet azt valahogy oldani hogy fényképezésnél lehessen állítani ISO értéket és záridőt?
Köszi -
Én is javasolni szeretném hogy a warezt ne közelítsük.
-
nbukta77
addikt
Sziasztok! Egy gyors kerdesem lenne. Iphon 6- on hogy tudnek torrentezni. Nagyon fontos lenne.
-
Süvi
őstag
Az átalakítót a munkám miatt vettem, mert a legtöbb projektoron amit használunk, csak analóg kimenet van, de nagyon jól működik. Az eredeti Apple átalakító nem egy egyszerű passzív valami, hanem van benne "valamilyen chip" is.
Ha csak HDMI-s eszközön használod, akkor jobb a lighning to HDMI is, mert az vihet át hangot.
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok!
nem vagyok jártas az iPhone lelkivilágában, de adott egy iPhone 6, ami elkezdte feldobálni a frissítést. legutóbb kb másfél hónapja lett rá frissítés húzva, utána pár napig tiszta hülye volt. ezt a legfrissebbet érdemes most rádobni? telekomos kütyü.
köszönöm előre is
-
Szia!
Éppen ezen gondolkoztam én is, hogy milyen lehetőségeim vannak.
Biztos, hogy lehetséges a képet kitenni, az Apple is árul ilyen kiegészítőket:
Lightning-HDMI Lightning-kompozit AV Lightning-VGA -
Rob700
senior tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy egy aktiválatlan cserekészülék esetén újraindul-e a garancia?
-
válasz
Froclee #8942 üzenetére
Vigyázz, mert ha bekapcsolod az apple music-nál az icloud music lehetőséget, akkor nagyon össze tudja kutyulni az itunes zenekönyvtáradat (tehát a lokális zenét). Én jártam úgy, hogy 100 dalos albumból megmaradt 6 szám. A többi is ott volt a fileok között, de megsérült az itunes adatbázisa, és nem látta. Backupból kellett visszaállítani.
-
B-L-A-C-K
titán
Összedobtam egy ilyet ha esetleg valakit érintene:
-
Froclee
őstag
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de azt tapasztalom, hogy azért nem árt az újraindítás az iPhone-nak. Olyan apró baromságokat tud produkálni, hogy hihetetlen, de egy újraindítás után néha mintha új mobilt kapnék.
Én baromira csípem az Apple Music-ot, elő is fizetek rá. Kikeresek egy lemezt és rányomok hogy "Add to my music" és nem reagál semmit, nincs ott a zenéim között. Megpróbálom 3 különböző napszakban, hátha megint az apple szerverei szarok, mint sokszor ugye. Újraindítom a telefont és pöccre működik. Ráadásul 94% helyett 98% lett a töltöttség, na ezt kapjátok ki.
Egyébként más buggal is tapasztaltam már, hogy újraindítás után megoldódott. Pl egyszer az volt, hogy bárhányszor nyitottam meg a kamerát, a fotó készítése után beszart az alkalmazás. Újraindítottam a telefont és működik hibátlanul. -
Süvi
őstag
Megjöttek a fóliák, de egy kicsit elbizonytalanodtam, nem tudom melyiket tegyem fel
1, Nilkin, 2, Carbon Fiber 3. Mocolo
Ahogyan a képeken látszik jelentős különbség van köztük vastagságban és méretben így szerintem a tok határozza meg.
Van egy Ozaki 0.3 Jelly transparent, ahhoz max a Nilin megy, de sztem az sem.
Most egy gyári szerű van, ahhoz az 1 és 2. menne, de a 3. biztosan nem.
De még várom ezt a tokot, kíváncsi leszek. -
agent2.0
tag
Vettem végül egy xpro üvegfóliát és egy spigen fekete thin fit tokot.. eddig jó.. már zsebre merem vágni
-
Blyan
félisten
válasz
bozarjoska #8902 üzenetére
6s alatt is ilyen. Mondjuk engem a legkevésbé sem zavar, nézegetem, hogy mennyire lassú görgetés kell, hogy darabosnak tűnjön. Amúgy szerintem csak fps szám alacsony.
[ Szerkesztve ]
-
takessz
senior tag
MIndegy ujraiditás után eltünt a bugg mostanság visszont folyton szét kapcsol az icloudal éri hogy lépjek meg meg ilyenek ezt miért csinálja?? eddig nem volt ilyen sosem feltörték a fiókom???
-
T0rnad0
addikt
válasz
integrated #8919 üzenetére
Ha jobban akarod védeni, akkor Otterbox Commuter. Nekem bevált.
-
swoody
senior tag
Sziasztok,
Ha a telóról küldök egy emailt aminek tegyükfel van egy 10mb-os melléklete, azt hol tudom megnézni éppen hol jár a küldésben?
Másik, ha egy programnak hozzáférése van a helyzethez de úgy, hogy csak "az alkalmazás használata közben" az mit jelent? Ha éppen használom az alkalmazást vagy akkor is, hogy háttérben van?
-
Keni21
tag
Sziasztok most dobott egyérdekes üzenetet a telefon, hogy módositani kell a jelkódomat. Találkozott valaki ilyennel??
-
takessz
senior tag
Srácok ha valaki felhivok kinyomja akkor ki x elem az x el utána még halani az kis hangot amit szokott leni olyankor ez 9.2 nek valami új bugja lenne?? eddig nem csinálta
-
agent2.0
tag
Köszönöm, meglesem ezeket.
-
törölt tag
Tokjaim, fóliáim. Most a hasznavehetetleneket nem linkeltem, ez mind szuper! Ajánlom figyelmetekbe.
-
agent2.0
tag
Sziasztok! sokat ingáztam az 5s és a 6-os topic között, de ma kaptam egy jó ajánlatot i6 64 gigásra, így megvettem. Sok mindent olvastam már, tudna valaki ötletet adni, valami nem bűnronda tokra max. 10 ezer körül? Mit érdemes rá venni? Köszönöm.
-
atees
őstag
válasz
integrated #8919 üzenetére
-
rayoliviero
veterán
válasz
integrated #8918 üzenetére
9.0.2-re nem lehet mar visszamenni 9.2-rol.
iStyle-ban vannak akcios tokok es a szallitas ingyenes.
[ Szerkesztve ]
-
integrated
tag
Skacok ki milyen tokot használ? Tudnátok linkelni? Nem tudok dönteni milyet vegyek
-
integrated
tag
válasz
rayoliviero #8907 üzenetére
9.0.2re van utolsó jailbreak. Remélem lesz 9.2re is. Ha nem akkor marad a downgrade és arra. Rengeteg a fake oldal ahol "van" jailbreak..
-
bozarjoska
őstag
válasz
Froclee #8916 üzenetére
Munkatársamnak 5s van, azon is. Elég érdekes hogy egy egyszerű görgetésnél így akadozik, de máshol meg nem. Én máshol meg vagyok elégedve vele csak azon a két helyen olyan gáz. Meg akkor jön ki a legjobban ha nagyon lassan görgetsz. Na mindegy remélem azért javítanak majd rajta.
-
Froclee
őstag
válasz
bozarjoska #8915 üzenetére
Csekkoltam, nekem is akad ott.
Bár nekem még pár dolog úgyszintén, pedig van rajta vagy 5 app kb..
-
rayoliviero
veterán
Nem feltetlenul ezert kell a jailbreak. Most ahogy feltettem a 9.2-t, es nincs jb, igy rettento lassu a telefon a Speed Intensifier tweak nelkul es a masik a Virtual Home (csak erinteni kell a Home gombot), ami nelkul nagyon nehez meglennem. De volt meg fent vagy 30 hasznos tweak.
Ezzel a ket emlitett tweakkel, olyan mintha egy masik telefonom lenne. Nyilvan, aki nem szokta meg, nem fogja szukseget erezni. Baratnomet sem tudtam rabeszelni, jo neki a gyari telo. Neki nem fontosak ezek a dolgok.
Akku viszont jobban birja most sokkal jb nelkul, a 30 db koruli tweak azert fogyaszt.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
rayoliviero #8911 üzenetére
En pont a jb-es telefonokat latom ugy mint valami jatek! Mikor mindenfele gyonyoru skineket huznak rajuk. Operator logo es nev valtoztatas stb....
Takesz: kijelzo csere!
[ Szerkesztve ]
-
takessz
senior tag
válasz
rayoliviero #8911 üzenetére
Sziasztok garis készülék kb 2 hónapos anó nem vegttem rá fóliát picit karcos lett csak akkor láttni ha erősebb fénynék nézem mit tudok tenni vele?? Előre is köszi
[ Szerkesztve ]
-
Süvi
őstag
válasz
bozarjoska #8904 üzenetére
Az alkalmazásváltó mennyire smooth?
-
catroot
veterán
válasz
Most megnéztem kíváncsiságból és a beállításokon belül a Mobiltelefon menü nálam is olyan.
Viszont a többi meg vaj sima.
Mondjuk eddig fel sem tűnt.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
integrated #8906 üzenetére
Remelem nem lesz! Nekem azt bizonyitana egyre biztonsagosabb a rendszer.
-
rayoliviero
veterán
válasz
integrated #8906 üzenetére
www.szifon.com
Itt tudsz tájékozódni például.
-
bozarjoska
őstag
válasz
bozarjoska #8904 üzenetére
Igen ki van kapcsolva!
-
Süvi
őstag
válasz
Videón annyira nem jön át. 9.2 van rajta? De azért gondolom ettől nagyobb lag volt androidon.
Kereső ki van kapcsolva?
(Viszont a hangok szörnyűek.)[ Szerkesztve ]
-
bozarjoska
őstag
Na itt a videó, nálam így akad, nem folyamatos a görgetés hanem szakaszos mindig ugrik egy kicsit, elég gáz...
Lehet videón keresztül annyira nem jön át de élőben szörnyű, nem értem mitől lehet. Teljesen újrahúztam az egészet semmit nem állítottam vissza és ilyen.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21+ 5g
- iPhone 11 Pro 64 GB, független, Midnight Green karcmentes állapot
- Hibátlan Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Picific Blue ! 1 Hó Jótállás
- Karcmentes 1Hónapos Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ Apple iPhone 16 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA