Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
addikt
Üdv mindenkinek!
Végre ma megjött keletről a régóta várt szó szerint kicsike a mai világban mindenképpen az már, de nekem éppen ezért hiányzott valahogy régóta ez a méretkategória és minőségi kivitel meg az optimalizáltság és ezért is jöttem át az IOS-hoz. 8.1.1-em van rajta 32 Gigával remélem OK lesz azért pedig még a honlapon a hetessel hirdették decemberben de ez van...kezdek is vissza olvasni és max csak utána kérdezni okosakat.... lesz mit majd bepótolnom"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
judas13
addikt
Valami cleaner progit amit érdemes feltenni tudnátok jó szívvel ajánlani?
+ iTunes-nál minden egyes alkalommal be kell jelentkeznem ha le akarok tölteni valamit...ez természetes vagy kihagytam valami bejelölést, egyebet, hogy ne így legyen? (hitelkártya nélküli regem van még)
köszi előre is a segítséget
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
judas13
addikt
Viber második megnyitásra jön csak be első koppintás után 1-2 sec elteltével visszacsesz kezdő képre😠😠😯
Nem tudom mi is a valódi oka tutira ennek valójában kissé bosszantó de azért működik( még szép)..."Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
judas13
addikt
válasz pszichiater #13817 üzenetére
Köszi îgy azért kissé "megnyugodtam"!
Ez van......
_------------_
Vacilálok az üvegfóliával pláne, hogy ennyiért kapni meg érzetre is fasza, de mivel a droidosomon sincs fólia(ascend P6) és azon is GG2 van mint- tudtommal a 4S-en is- és semmi karc nincs rajta közel egy éve már îgy még kivárok..[ Szerkesztve ]
-
judas13
addikt
Az tényleg duuurva!
Mondom nekem meg a hátsó fém/alu lapja inkább karcos ha úgy döntöm meg a fényben tehát nem direktbe ránézésre, mint az előlap. Lesek is, hogy olyan mintha új lenne semmi micro karc semmi sérülés, így itt sem szabadna lennie majd karcnak, se hátul se elől - elvileg.Azért egy bumper befigyel - nekem elég, hogy ne érintkezzen közvetlen a felülettel se eleje se a hátulja és amúgy érezni akarom a vasat
[ Szerkesztve ]
-
judas13
addikt
-
judas13
addikt
válasz korcsillio #14002 üzenetére
Én kintről rendeltem a 32 gigást kb 220 USD-ért tavaly. Most 170(!) körül megy már, de itthon sztem sajna nem reális érte ez a szám.
[ Szerkesztve ]
-
judas13
addikt
-
judas13
addikt
válasz arkades #18406 üzenetére
Viszont nagyon jó kézbe venni
.........
Adom!!☺Mind a nai napig nem találtam jobban kézbe, zsebbe simulót nála! Én legalábbis😊
Sokszor előkapom nosztalgiázni - nem tudom mikor lesz hasonló telóm.
Ha lesz se2 arra én is kíváncsi leszek."Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Milyen házat vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán