- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoldhandRent
őstag
válasz
juhaszroli #189 üzenetére
ez egy nehéz kérdés.
tételezzük fel, hogy igaz ez a 40-80% dolog. -> a gyártó készül erre, tehát amikor neked 0%-ot ír a telefon, az valójában az akku 40%-a, amikor pedig neked 100%-ot jelez ki, az az akku 80%-a. Ugye az akkun fel van tüntetve egy "typ" érték, amibe megintcsak bele lehet kötni, hogy mi alapján szitázzák rá.
Ugye minden számolható, de ezeknél az összeragasztott szendvicseknél senki sem mér rá az akku kapacitásra akkor, mikor a készüléke 40% töltöttséget jelez ki.
Töltőn hagyni viszont nem feltétlenül egészséges, mert azért csipeget (nem az iphoneok főleg, az okosan megfigyeli a szokásaid, és az alapján tölt tele)13 Pro-nál viszont tény: kibír több mint egy napot egy töltéssel, és pár óra alatt teleszívja magát. Nap végén (vagy közepén) feldugod, és pár óra múlva leveszed. El van intézve.
Ha hozzászoktatod, hogy egész éjjel a töltőn csüng, akkor azon a különleges alkalmon, mikor gyorsan kéne a szufla, mert mész buliba, vagy akármi nem fog csak 80%-ra tölteni, mert te majd úgyis csak reggel 6 kor veszed le a töltőről. -
válasz
juhaszroli #189 üzenetére
Nekem gyári bőr tok van. Igaz csak az első pár napban volt rajta, de én "szeretem".
Tölteni pedig már egy ideje csak este rakom a töltőre, egész napot simán kihúzza és másnapra is elég lenne, de 50% alatt én már szédülök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így használod a ChatGPT-t
- Jövedelem
- Vírusirtó topic
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Szemüveges topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NIOH
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest