- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Samus: Tomb Raider IV-VI Remastered
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Pedig de, hiszen némi vacakolassal megoldhato a Google problema, onnantol kezdve magasan a legjobb droid, legalabbis ezt mondták azok, akik szerint semmit nem szsmit a Google ban. Viszont valahogy senkinek sincs kedve hozza, az emberek nem akarnak beallitasokkal bajlodni, csak hasznalni szeretnék gond nelkül.
Egyebkent ilyet se hallottam még, hogy az iOS körülmenyes, mivel eppenseggel az atgondoltsag, magatol ertetödöseg az erösdege. Korlatoltsagban talan lenne valami, tényleg nincs vegtelen beallitasi lehetöseg, de öszinten szolva nincs is ra szükseg, mivel már gyaribeallitasok mellett is jó minden.
-
aujjobba
addikt
Leanyalom vagy sem, erre szakosodott szervizek meg fogjak oldani ezt is, mint ahogy a tobbifajta keszulek eseteben is megoldjak.
Ha konnyen szerelheto telefont akar valaki, akkor Fairphone-t erdemes venni.Egyebkent az apple-szervizes akkucsere sem garancia semmire, nekem a regi SE-ben iStyle cserelt akciosan akkut (gyarit kapott), de az is elpusztult egy ev alatt. Masok meg vigan hasznaltak Nohon akkuval, otthoni szerelessel.
-
aujjobba
addikt
Itt egy leiras kepekkel a 12 Mini-re, nem hiszem a 13 Mini sokkal bonyolultabb lenne.
Csak annyira nehez mint minden mas modern ragasztott telefon eseteben, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Lehet, hogy a következő generációs iPhone-ok között már nem lesz mini verzió. Pedig ez a telefon pont az, ami után folyamatosan sír egy hangos közeg.
- Sorozatok
- Hyundai, Kia topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tőzsde és gazdaság
- Elfelejtettem egy játék címét
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest