- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
babosf
aktív tag
válasz
TheBikerider #747 üzenetére
a telót is én vettem az is ajándék volt...banán
nem filléreskedem megoldást kerestem, segitettek. megköszöntem. (mondjuk a te hozzászólásod nem segítő szándékú volt..de ez van)
béke -
babosf
aktív tag
koszi a választ ..bocsi hulye vagyok az almához sosem volt sosem lesz...ja és 500 volt egyébként van banánra... azért kérdeztem mert a Blitzwolfnál van KULON lightning és KULON type c... én magamtol vennék egy type c-t de nem tudom hogy az ok-e de mégegy
szer koszi -
babosf
aktív tag
sziasztok, ajándékba szeretnék adni egy autós gyorstöltőt egy ilyen pro maxhoz .nem vagyok almás...kérnék javaslatokat. köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- ELADÓ Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB - Space Black!
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari