Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wapmester
senior tag
-
Gomba
senior tag
Ez volt a post végén.
segítek értelmezni: vicc volt. De ha már itt járunk mind a lightning port mind pedig az usb-c port lehet 2.0 és 3.0 is. Az apple hivatalosan semmit nem mondott a lightning sebességéről soha kivéve egyszer amikor a 2015-ős ipad prot kihozta USB3-ás sebességgel. Volt is hozza lightning usb3 átalakító LOL 😊 A korábbi mérések USB2.0 sebességre tették de ez függött sokszor a lightning chiptől is, mivel az a chip egyedi és nem “USB” ezért nem lehet azt mondani rá szakmailag szerintem hogy még Usb2.0 hiszen sosem volt az. (A tesztben szerencsére a 2.0 szintű átviteli sebesség van írva ami ha le lett tesztelve akkor ok, a kommentben viszont már nem)
ha majd lesz a MacOS Catalina a gépeken és nem kell végre iTunes akkor csinálok egy jó kis benchmark tesztet adatátvitel kapcsán. Máskor úgysem dugnám ráÉs nem azért mert arra vagyom hogy gyorsabb legyen mint 480mbit hanem kiváncsi vagyok a valós átviteli sebességre ugyanis ilyen tesztet nem találtam.
egyebkent én már rég USB-c-t akarnék félre értés ne essék. Van egy MacBook pro amin csak USB-c van meg egy ipad pro amin szintén, erre lehet tovább bohóckodni a lightninggel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legjobb almás telefon új szintre emeli a vízállóságot és a multimédiás élményt, az iPhone 11 mellett azonban nem biztos, hogy megéri bűnbe esni.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest