- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Rinocerosz #3010 üzenetére
Bele néztem anno.
Hihetetlen, hogy palira veszik az embereket.
Anno az s9 emet alázta az előző évi snapdragonos telo. Persze hülyének néztek, de én láttam a különbséget.Itt legalább itt nincs ilyen. Ezért választottam az almát.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Rinocerosz #514 üzenetére
Érdekes, ritkán tesztelik azokat.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Rinocerosz #493 üzenetére
Samsung azért vitte jól a játékot mert az snapdragonos volt, ne keverd össze a hazai exynossal.
Ez a része annyira nem mozgat, jobban aggódok a hang miatt, nem akarok úgy járni, mint anno az s9 után az s10-el. Xs maxnak jó a hangja, megszoktam, ma veszem át a telefont, de már nem vagyok annyira boldog. Akinek van xs és 11 is tudna egy összehasonlító videót csinálni? Privátba jöhet.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Rinocerosz #444 üzenetére
5ghz valóban instabilabb, multkor nem tudtam normálisan játszani az egyik játékkal, pedig rooter közelében voltam, a sima is gyors, de amikor 8gb-ot akarok másolni a telefonra, azt 5ghz-en pár perc alatt megcsinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest