- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
A clearplex-et én is kipróbáltam, 2 teljes napot bírtam nézni, utána letéptem róla, és akármennyire azt mondták nem karcosodik, hát az karcos volt, ugyan tényleg el lehetett tüntetni hajszárítóval, de kb 4-5 óránként lehet ezt csinálni, ráadásul ki sem ér a széléig.
Egyrészt furcsálltam azt is, hogy azt mondják semmi baja nem lesz a hangszórónak attól a löttytől, mert "kiszárad", de azért letakarhatnák, mert rendesen folyik oda be a cucc.
Ez a clearplex tényleg egyvalamire jó, hogy jól elba....a a kijelző minőséget és mivel nem ér ki a széléig, ott szépen a karcoló porok megfogják tenni hatásukat.------------
XPRO
[link] <<<< Ezt már elég régóta írtam és több helyre is évek óta várok rá választ, de azóta sem kaptam...
----------De mindegy nekem, a te telefonod, dehogy egy 5-600 ezres készülékre csak is minőségi 100%-ban lefedő üvegfóliát raknék (raktam is), mert ezen már a tkm spórolna...
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Videós, mozgóképes topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vírusirtó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Fotó állvány eladó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest