- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tényleg, akkor amikor kapja többi telefon a frissitést, mi szokott benne lenni? Többnyire az új hypolása, esetleg ficsőr, mint pl a deep fusion, talán a régebbiek is megkapták? Nézd meg a samsungot, pl éjszakai mod, megkapták az s9-esek és a 10-esek is, vagy ott van anno a huvely p20 pro, megkapta alapból a szuperlassitást, de automatikusan nem ment, megcsinálták a későbbiekben, hogy menjen, ez nevezik támogatásnak, itt meg egy új telefont csinálnak, hogy legyen éjszakai mod, sztem elég vicces, még ha sokan ezt nem látják be, hisz csak szoftver az egész, tehát nem támogatják a régi készülékeket, ezt nem nevezem annak, vagy pl mikor az 5-snél azt olvastam, hogy az x igy az x úgy, az 5s- esetébe szó sem volt semmiről, csak annyi, hogy felrakhatod a szoftver, de előrébb nem leszel vele az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Synology NAS
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone-t használók OFF topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen notebookot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Asus Rog Strix G16
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged