- Saját tapasztalatok alapján: otthonautomatizálás védelme áramkimaradások ellen
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox One S macerálás
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- R.I.P. Aláírások
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Asszociációs játék. :)
- Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
- gerner1
- SCYROX V6 gamer egér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scoobyka
addikt
en keptelen vagyok elhinni,h van olyan hogy egy tablet kivalt egy szamitogepet...nem letezik...mar szinkronizalas is vezetek nelkul megy,de akkor is zenet vagy filmet mindent itune-son veszel ra? egy office alkalmaast vagy egy sap-et sem kell hasznalni vagy ppt-t? most komolyan....mert ha nem akkor te leszel az elso aki ilyen es ismerek azert par embert....
zshal: na az ilyen divat burzujoktol erzem magam neha szarul,mint Te,hogy apple termekem van....pedig minden alkalmazast megvettem ra es meg feleszto is vagyok...
Ez egy termek, nem statusz dolgozd fel...ettol nem leszel valaki,hogy ilyened van....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebb méretű iPad a piaci igények miatt születhetett meg. Az Apple így megmutathatta, hogy táblagépes fronton még mindig szuperek.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Saját tapasztalatok alapján: otthonautomatizálás védelme áramkimaradások ellen
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Panasonic Toughbook CF-20- Ütésálló tablet / laptop - levehető billentyűzettel
- Microsoft Surface Go
- Samsung Galaxy Tab S6 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gararanciával!
- iPad Magic Keyboard 12.9-inc A2480/3/4/5/6 generation/1 hónap gar./
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.