- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Amazon Kindle JailBreak
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Arc összefoglaló szerkesztés
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
válasz
istvan170 #6706 üzenetére
Egy a lényeg, neked feleljen meg ez az üzemidő a többi nem lényeg, ha egy napos aktív használatot bír és éjszaka rakod fel tölteni akkor szerintem nincs miről beszélni, jónak kell lennie!
Néhány Air2 tapasztalat. A tavalyi Air ugyebár elég combos volt akku terén, 2 hetes használat után jelenthetem, hogy az Air2 épphogy eléri a 4 üzemidejét. Azt nem mondom, hogy elégedetlen vagyok mert 2 napot simán elmegy de kimagasló eredménynek sem mondanám. Nekem a 4 volt, hogy 3-4 napot is elment. Néha már elfelejtettem, hogy fel kéne tenni töltőre mert annyira magától értetődő volt, hogy csak leteszem az asztalra és onnan folytatom ahol és amikor akarom.
Más: két hét alatt volt három igen durva fagyás, amit fehér alapon almalogó követet aztán megjavult de szerintem ez igen gáz, 2 hét alatt. Másik meg, hogy 10-ből legalább 2x mikor lezárom a kijelzőt hallkan pattan egyet a hangszóró. Komolyan! Először fel sem figyeltem rá, csak később tűnt fel. Ha gyakoriak lesznek ezek a jelenségek akkor garanciáztatni fogom, kérdés, hogy ezeket az indokokat elfogadják e majd.
T
-
vadászcsiga
félisten
válasz
istvan170 #6706 üzenetére
Én nem igazán ilyen tesztre gondoltam, kikapcsolt kijelzővel nem nagyon érdekel 1 vagy 2%-ot fogyaszt e.
A második már érdekesebb, én 50%-os fényerovel használom az ipadet bekapcsolt ertesitessel szinte csak bongeszesre es hát ha folyamatosan nyüstölöm mondjuk rossz időben es a feleségem sincs itthon hogy kitalaljon nekem programot akkor reggeltől kb délutánig bírja de akkor szinte folyamatosan be van kapcsolva a kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Chrome
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Canon MILC: EOS R és M topik
- One mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ONYX NOTE MAX 13,3" Gyakorlatilag Új!
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard + USB-C Hub
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- iPad Air 13inch M3 (2025), Wi-Fi, 128GB (kék) + Apple Pencil Pro
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest