Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tomi5244

őstag

válasz istvan170 #6706 üzenetére

Egy a lényeg, neked feleljen meg ez az üzemidő a többi nem lényeg, ha egy napos aktív használatot bír és éjszaka rakod fel tölteni akkor szerintem nincs miről beszélni, jónak kell lennie! :)

Néhány Air2 tapasztalat. A tavalyi Air ugyebár elég combos volt akku terén, 2 hetes használat után jelenthetem, hogy az Air2 épphogy eléri a 4 üzemidejét. Azt nem mondom, hogy elégedetlen vagyok mert 2 napot simán elmegy de kimagasló eredménynek sem mondanám. Nekem a 4 volt, hogy 3-4 napot is elment. Néha már elfelejtettem, hogy fel kéne tenni töltőre mert annyira magától értetődő volt, hogy csak leteszem az asztalra és onnan folytatom ahol és amikor akarom. :)

Más: két hét alatt volt három igen durva fagyás, amit fehér alapon almalogó követet aztán megjavult de szerintem ez igen gáz, 2 hét alatt. Másik meg, hogy 10-ből legalább 2x mikor lezárom a kijelzőt hallkan pattan egyet a hangszóró. Komolyan! Először fel sem figyeltem rá, csak később tűnt fel. Ha gyakoriak lesznek ezek a jelenségek akkor garanciáztatni fogom, kérdés, hogy ezeket az indokokat elfogadják e majd. :U :F

T

• vadászcsiga

félisten

válasz istvan170 #6706 üzenetére

Én nem igazán ilyen tesztre gondoltam, kikapcsolt kijelzővel nem nagyon érdekel 1 vagy 2%-ot fogyaszt e.
    A második már érdekesebb, én 50%-os fényerovel használom az ipadet bekapcsolt ertesitessel szinte csak bongeszesre es hát ha folyamatosan nyüstölöm mondjuk rossz időben es a feleségem sincs itthon hogy kitalaljon nekem programot akkor reggeltől kb délutánig bírja de akkor szinte folyamatosan be van kapcsolva a kijelző.

Új hozzászólás Aktív témák