- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Kuponok....
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
istvan170
aktív tag
válasz
legiaap #6629 üzenetére
Teljesen igazad van a frissítésekkel, támogatással kapcsolatban. Viszont az Android sokkal több szegmensben van jelen. Filléres cuccokat is tesznek le az asztalra, akár az LG, akár a Samsung, Sony, Motorola... mindenki Androiddal. Azok persze híján vannak a supportnak.
De az Apple kütyükhöz csak a felső kategóriát mérheted. Árban, tudásban csak azok hozzák a szintet. Az pedig itt is elsődleges prioritást élvezett eddig is, ezután is. A Sony Z sorozat az egyik csúcs. Már bejelentették rájuk az Android 5 Lollipop-ot.
Az appokról meg annyit, hogy én grafikai munkára vettem a tabot. Megnéztem mire, mi van. Valóban szebbek, összeszedetebbek az Apple cuccokra szánt appok. Hisz csak néhány termékre kell optimalizálni, szemben a rengeteg féle-fajta Android kütyüvel. Tudásban viszont ugyanott vannak az alkalmazások, nem kapsz kevesebb szolgáltatást vagy funkciót, csak kicsit más kinézetet. Ráadásul egyre inkább az a tendencia, hogy ha tényleg komoly szoftver dob valaki piacra, akkor az jön mindkettőre szinte ugyanolyan felülettel, de mindenképp teljesen azonos funkciókkal. Most persze elsődlegesen nem a gyömölcskettávágóapp-ról és társairól beszélek, de egyébként az is tökéletesen egyforma
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Gurulunk, WAZE?!
- Le Mans Ultimate
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- iPad Air 13inch M3 (2025), Wi-Fi, 128GB (kék) + Apple Pencil Pro
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest