Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• istvan170

aktív tag

válasz legiaap #6629 üzenetére

Teljesen igazad van a frissítésekkel, támogatással kapcsolatban. Viszont az Android sokkal több szegmensben van jelen. Filléres cuccokat is tesznek le az asztalra, akár az LG, akár a Samsung, Sony, Motorola... mindenki Androiddal. Azok persze híján vannak a supportnak.
    De az Apple kütyükhöz csak a felső kategóriát mérheted. Árban, tudásban csak azok hozzák a szintet. Az pedig itt is elsődleges prioritást élvezett eddig is, ezután is. A Sony Z sorozat az egyik csúcs. Már bejelentették rájuk az Android 5 Lollipop-ot.
    Az appokról meg annyit, hogy én grafikai munkára vettem a tabot. Megnéztem mire, mi van. Valóban szebbek, összeszedetebbek az Apple cuccokra szánt appok. Hisz csak néhány termékre kell optimalizálni, szemben a rengeteg féle-fajta Android kütyüvel. Tudásban viszont ugyanott vannak az alkalmazások, nem kapsz kevesebb szolgáltatást vagy funkciót, csak kicsit más kinézetet. Ráadásul egyre inkább az a tendencia, hogy ha tényleg komoly szoftver dob valaki piacra, akkor az jön mindkettőre szinte ugyanolyan felülettel, de mindenképp teljesen azonos funkciókkal. Most persze elsődlegesen nem a gyömölcskettávágóapp-ról és társairól beszélek, de egyébként az is tökéletesen egyforma :)

Új hozzászólás Aktív témák