Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
JhoniMitchel
tag
válasz
Crafter32 #48 üzenetére
Mint mindenhol, Magyarországon is vannak gazdag emberek, innentől kezdve nincs kevesebb értelme mint bárhol máshol. A drága cuccoknál minden relatív, ez se drága ha azt nézzük, hogy jelenleg az androidos gépekbe jobb esetbe is "csak" 1920x1200-as felbontású kijelző kerül és lassabbak is, áruk viszont ottvan mint ennek. Aki gazdag és igazán nagyfelbontású kijelzővel szerelt tabletet akar annak nincs sok választása, ipad vagy nexus 10.1, ami már elég régi.
-
kutkut
addikt
válasz
Crafter32 #48 üzenetére
Valószínűleg még nem használtál ilyet hosszútávon...
Ez nem baj, én is így voltam vele sokáig. És nem azt mondom, hogy nem tudnám nélküle elképzelni az életemet, de jó, hogy van. Értelme nem sok van, mert amit tud, ugyanazt meg lehet csinálni egy mobillal vagy egy PC-vel. Csak itt kényelmesebben teheted meg mindezt. Van(nak) aki(knek) megér ennyit a kényelem, ennyi.
Na mondjuk ennyit nekem sem ért volna meg, én nem is új áron vettem az enyémet, de ez már egy másik történet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- ONYX NOTE MAX 13,3" Gyakorlatilag Új!
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone Air 256GB Égkék 3 ÉV kiterjesztett garancia
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest