Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
JhoniMitchel
tag
válasz
Crafter32
üzenetére
Mint mindenhol, Magyarországon is vannak gazdag emberek, innentől kezdve nincs kevesebb értelme mint bárhol máshol. A drága cuccoknál minden relatív, ez se drága ha azt nézzük, hogy jelenleg az androidos gépekbe jobb esetbe is "csak" 1920x1200-as felbontású kijelző kerül és lassabbak is, áruk viszont ottvan mint ennek. Aki gazdag és igazán nagyfelbontású kijelzővel szerelt tabletet akar annak nincs sok választása, ipad vagy nexus 10.1, ami már elég régi.
-
kutkut
addikt
válasz
Crafter32
üzenetére
Valószínűleg még nem használtál ilyet hosszútávon...
Ez nem baj, én is így voltam vele sokáig. És nem azt mondom, hogy nem tudnám nélküle elképzelni az életemet, de jó, hogy van. Értelme nem sok van, mert amit tud, ugyanazt meg lehet csinálni egy mobillal vagy egy PC-vel. Csak itt kényelmesebben teheted meg mindezt. Van(nak) aki(knek) megér ennyit a kényelem, ennyi. 
Na mondjuk ennyit nekem sem ért volna meg, én nem is új áron vettem az enyémet, de ez már egy másik történet.

Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Suzuki topik
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez nem baj, én is így voltam vele sokáig. És nem azt mondom, hogy nem tudnám nélküle elképzelni az életemet, de jó, hogy van. Értelme nem sok van, mert amit tud, ugyanazt meg lehet csinálni egy mobillal vagy egy PC-vel. Csak itt kényelmesebben teheted meg mindezt. Van(nak) aki(knek) megér ennyit a kényelem, ennyi.