- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
Minden eddigi csúcs apple cucc eddig egy giga memóriával jött még sincsenek ezekkel problémák.
iPad 3 pl ugyanúgy retina kijelzős, 1GB rendszermemóriával nem csinált túl sűrűn ilyeneket. Biztos vagyok benne, hogy ez inkább a programozók hibája, nem kompatibilis még minden ez új 64 bites soc-val.
Ez nem android, hogy valamelyik eszközön kevés a memória akkor ezt csinálja,itt mindent MAX 1GB memóriához írnak, mer a legtöbb készülékben ennyi van.
-
erdoke
titán
Sanszos, hogy ha egyszer frissíti a Google a hulladékait, jobban fog működni. Június 26-i a legutóbbi frissítés az Earth-re. Szeptember eleje óta van kint a végleges iOS7 fejlesztőknek, max. 2 héttel később kint volt minden fontos info a nagyon új, 64 bites chipről is. 3 hónap alatt nagy bróker kaptál a guglitól, nem frissítést.
Apple Maps tudja a funkciót, ha az is ugyanazt produkálja, akkor reklamálj a hardver vagy az OS miatt.
Le merem fogadni, hogy az említett játékok fejlesztői is nagyon odatették magukat az optimalizálás terén....Én töröltem mindent, amit még nem frissítettek az új vasakra és OS-re, van alternatíva bőven. Egyébként is jobban szeretem, ha egységes a dizájn, és a Google appok ebben nem jeleskednek, adatszolgáltatásra pedig inkább önkéntesen jelentkezek, ha olyanom van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Túra és kirándulás topic
- Futás, futópályák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest