Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
n1ről írtam hogy nincs még tapasztalatom olvass vissza.
az meg biztos hogy mint minden ez is fejlődni fog. remélem annyira, hogy nekem is megfeleljen. ha meg nem, és muszáj lesz cserélnem és tényleg szinte minden amoled lesz ami érdekel akkor muszáj lesz lenyelnem a dolgot, de a véleményem ettől sem fog változni.nem értem miért ilyen agresszív a stílusod egyébként, és most még vissza is fogtad magad. még az is mindegy igazad van-e, vagy sem. tiszta moonman
na mindegy téma lezárva
munkahelyen kötelező szemészetre járni, fél év alatt nem hiszem hogy sokat romlott a szemem
-
<NewL>
addikt
persze. 4.0-ban biztos vagyok benne ,hogy lesz érdemi fejlesztés
flash - iPhoneról meg lehet nézni,viszi őket.
a keret meg pont akkora amekkorának kell lenni,az miért lenne jó hogy ha kisebb lenne a keret és az egyik ujjunk állandóan a kijelzőt érni,és hopp már közelíteni mindenhol
szerintem így kényelmes.
a design nekem nagyon bejön,sőt még a wifis változat még jobban bejön mint a 3G.
egyébként mennyivel könnyebb azt mondani egy új dologra ,hogy ez szar és ezt nem lehet semmire sem használni. csak egy kicsit használni kellene a képzelőerőnket,meg megnézni pár képet meg videót ,hogy hol és ki fogja használni ezeket.
pl.: ők nem
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X, RTX 3070 + Garancia
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest