Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
n1ről írtam hogy nincs még tapasztalatom olvass vissza.
az meg biztos hogy mint minden ez is fejlődni fog. remélem annyira, hogy nekem is megfeleljen. ha meg nem, és muszáj lesz cserélnem és tényleg szinte minden amoled lesz ami érdekel akkor muszáj lesz lenyelnem a dolgot, de a véleményem ettől sem fog változni.nem értem miért ilyen agresszív a stílusod egyébként, és most még vissza is fogtad magad. még az is mindegy igazad van-e, vagy sem. tiszta moonman
na mindegy téma lezárva
munkahelyen kötelező szemészetre járni, fél év alatt nem hiszem hogy sokat romlott a szemem
-
<NewL>
addikt
persze. 4.0-ban biztos vagyok benne ,hogy lesz érdemi fejlesztés
flash - iPhoneról meg lehet nézni,viszi őket.
a keret meg pont akkora amekkorának kell lenni,az miért lenne jó hogy ha kisebb lenne a keret és az egyik ujjunk állandóan a kijelzőt érni,és hopp már közelíteni mindenhol
szerintem így kényelmes.a design nekem nagyon bejön,sőt még a wifis változat még jobban bejön mint a 3G.
egyébként mennyivel könnyebb azt mondani egy új dologra ,hogy ez szar és ezt nem lehet semmire sem használni. csak egy kicsit használni kellene a képzelőerőnket,meg megnézni pár képet meg videót ,hogy hol és ki fogja használni ezeket.
pl.: ők nem
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- PlayStation 5
- VGA kibeszélő offtopik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bestbuy játékok
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Gamer PC- I5 14400F,RX 5700 XT 8GB,16GB RAM,512GB NVMe
- ASUS ROG ALLY Z1 EXTREME + AJÁNDÉKOK!
- APC NetBotz Rack Monitor 200-6port - környezetfigyelő eszköz
- Ipari Ütésálló PC - Westek A1075R Rugged Computer-Intel i7 5557U 16GB-128GB SSD
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szerintem így kényelmes.