Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• crey

addikt

válasz majom2 #326 üzenetére

Lehet hogy újdonságot fogok mondani, de pontosan ezért törekednek szabványosításra, hogy NE kelljen két féle oldalt legyártani, és minden böngészőben ugyanúgy jelenjenek meg tartalmak. . . :)

"egyre több oldalnak jelenik meg iphone-ra optimalizált változata" - világ életemben imádtam az ilyet. Ha felmégy pl. az origo-ra rádob egy szutyok wml - vagy xhtml alapú (nyavaja tudja, nem is néztem) szarra. Nem akarom. Az eredeti oldalt szeretném látni.

Nem, iPhone-os tapasztalatom nincs, de bármilyen meglepő használok egyéb PDA-t, amin ugyanúgy küzdök a flash részlegs hiányával - és ez platform függetlenül igaz -, ugyanis az utólag telepített Opera 10ben nincs direkt flash támogatás - bele hákolni pedig macera. Ezért használok még Skyfire-t, hogy ahol Flash kell (pl. met.hu új csapadék térképe flash alapú, és azért kellett, hogy lássam mennyi hó zuttyan még a nyakunkba tegnap és tegnap előtt, az IE mobil böngészőjét meg nem szívesen használom, mert lassú ).

Örülnék neki, hogy ha valakinek nem egyezik a véleménye a másikéval, az nem lenne egyből kiosztva. Ha jól emlékszem ez egy fórum, és szabad vita lehetőséget biztosít. Te így látod a dolgokat, én úgy, a harmadik meg amúgy. A véleményemet le fogom írni, attól függetlenül, hogy te ezt jónak avagy rossznak tartod.
    Érvekkel meg lehet győzni, de leugatással eddig még nem nagyon sikerült senkinek... :)

Új hozzászólás Aktív témák