Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
fordfairlane
üzenetére
Azt nem mondtam, hogy tökéletes lenne ilyen szempontból a Vista, de véleményem szerint az egész problémának nagyobb a füstje, mint a lángja. Az ilyen "használhatatlanul lassú" típusú kijelentésekkel pedig egész egyszerűen nem értek egyet, mert furcsa módon én mást tapasztalok. Az viszont tényleg igaz, hogy gyengébb gépen, lassú vinyóval és kevés memóriával nem nagy élmény vistát használni.
Egyébként emlékeim szerint az XP is gyorsult a win2000-hez képest, hasonlóan ahhoz, hogy vélhetően a win7 is gyorsulni fog a Vistához képest.. -
evone
őstag
válasz
fordfairlane
üzenetére
sehogy, sorry, meg1 elolvastam amit irtal
-
moonman
titán
válasz
fordfairlane
üzenetére
az XP gépigénye mai szemmel nagy? nem. a Vista egy korszerű gépen mégis jobb teljesítményt ér el. akkor mi itt a serious issue? az, hogy minden következő verziót próbálnak még gyorsabbá tenni?
-
evone
őstag
válasz
fordfairlane
üzenetére
en a recoveryt letoroltem. masreszt a win95nek se volt nagy a gepigenye, ma megis vannak uj windowsok.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi