- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Szólánc.
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
Új hozzászólás Aktív témák
-
saguaro
tag
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Azt kell, hogy lásd, hogy az egy egészen más jellegű játék. Ez a mostani inkább kreativitásra sarkall, kevésbé múlik a szerencsén, plusz kisebb a tárgynyeremény. Ebben az évben sokkal több nyereményjátékunk lesz, mint korábban, és ezt most csak a "klasszikusokra" értem; azok mellett (hangsúlyozottan mellett) pedig lesznek olyanok, mint ez a mostani; tegyük hozzá, az LG-snél 100 játékosból 99 boldog volt ezzel, mindenkinek meg nem tudunk megfelelni. Tehát a lényeg: lesznek klasszikus játékok is, de mellettük (terveink szerint gyakran) lesznek ilyenek is. Ez már csak nem baj.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Az RSS-olvasóról hallottál? Van az Apple blognak külön RSS-e, berakod a mobilodra és kvázi SMS-ként megkapod a dolgot, ehhez igazán nem kell refreshelni; arról nem is beszélve, hogy ez a játék is nehéz lesz, az LG-nél sem a gyorsaság számított, mivel a 120. megfejtés volt az első jó, ez most is hasonlóképp lesz...
Viszont fontos nekem a lelkivilágotok, kössünk kompromisszumot: az utolsó előtti kérdésnél megadom az utolsó kérdés megjelenésének időpontját. Nyilván nem pontosan, hanem mondjuk egy másfél órás keretben, emberi időben, amikor még nem alszik senki, de már munkából is hazaért, és a többi. Mindenkinek megfelelő időpont úgysincs, de azért ez így jó lehetne szerintem. Oké nektek?
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
amanoba
őstag
örülünk, bár az előző nyereményjáték végérő lecsúsztam, remélem most nem fogok.
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
Jhonny06
veterán
Egy próbát megér, bár úgyse nyerek.
-
GALARDO
addikt
válasz Spoortcyty #18 üzenetére
Én meg egy itáblának.
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Spoortcyty
tag
Yeah .. bár egy nanora szívesebben hajtanák
nexus5
-
plus44
veterán
És részben ehhez kapcsolódva, lehetne kérni, hogy az utolsó kérdés (az esélyegyenlőség jegyében) délután ill. este fele legyen? Ez mondjuk elég nagy időintervallumot takar, úgy 2-től 6-ig. Még így is van, aki kiesik, de sajnos nem lehet mindenkivel jót tenni, csak azért adjuk meg másoknak is a lehetőséget. Én is pl. van, hogy 5-kor vergődöm haza a suliból, sőt kb. mindig így van, tehát valószínű, lecsúszom az utolsó kérdésről, de hátha más meg nem és nekik nagy segítség lenne ez.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
saguaro
tag
És aki dolgozik, nem gép előtt ülve, nem tud folyamatosan a MA-n lógni, az meg így járt.
Kösz.
Régebbi játékok sokkal jobbak voltak, hogy volt kint pár kérdés, amire lehetett válaszolni a játék lezárulásáig.
Az ember annyit ér, amennyit változtat a világon - Marlowe
-
rankesz
veterán
Ez szerintem megint nem fair azokkal szemben akik nem tudnak egész nap a monitor előtt poshadni. Egy nyereményjátéknál még lenyeli az ember a békát (optimus 7 ugye) de ha a jövőben ezek a játékok fel fogják váltani a klasszikus sablont, akkor szerintem nem csak én fogom felvenni a morci arcot.
-
HyP3b0y
senior tag
-
dinnje
aktív tag
Én tuti nekifesszenek, bár a párommal a héten babát várunk és hát a prioritást mindenképpen Ők fogják élvezni. Viszont hátrányból szép a győzelem!
Ja és sok sikert mindenkinek, köszönjük a lehetőséget!!![ Szerkesztve ]
-
.bableWes
őstag
kiprobálom, beszarok ha nyernék
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
z0d1AK
nagyúr
Mivel a hírben nincs leírva, így megkérdezem.
Én próbálkozzak, vagy alapból kivagyok zárva?| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
^Clown
addikt
Zsear
-
GALARDO
addikt
Köszönjük! De jól fog kinézni a szifonom mellett.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
lindermen
senior tag
Köszönjük! Hajrá, sok sikert/szerencsét mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Firefly 16 G10 16" FHD+ IPS i7-1355U RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- HPE StoreEasy 1450/DL60 Gen 9 + egyéb apróságok
- XPS 9720 17" 4K+ érintő i7-12700H RTX 3060 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP-DELL-ACER 4-6-7-8-9. Gen. Számítógépek + 1 év Garancia + Számla!!!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest