Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Jól mondod, ezek a legfontosabbak: még magyar jövedelemmel sem vészes az ár, a fejlesztők biztosan látnak bevételt belőle, érdemei frissítések vannak, elég egyszer kifizetni.
Kegyetlen jól ki van találva és működtetve az AppStore, enélkül a háttér nélkül nem érne sokat az iPhone.
-
majom2
senior tag
annyira olcsóak, h az ember nem is gondolkozik rajta... 1-2 euró... és cserébe kapod a frissítéseket, itunes backup-olja az állásokat... és nem utolsósorban motiválod a készítőket is. ennyit nekem bőven megér.
meg hát ez lenne az értelme az okostelóknak... h a user külső appokat is használjon előszeretettel
-
Végül még egyre többen rászoknak, hogy szoftvert pénzért is lehet venni
-
sti
tag
Ma én is otthagytam vagy 15 ojrót, ahogy vége ennek a költözködéses őrületnek nálunk, kezdődik a retro: Monkey Islad, Simon the sorcerer...
-
aram01
nagyúr
Tarolnak a srácok
-
Ez egy jó üzlet
-
Tikakukac
titán
Jól fialnak az Alma termékek még utóéletükben is.Lassan adhatnák 100Ft/kilós áron is őket de akkor nem csak egy csutkát hanem az egészet adják ide
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Független & karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest