- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Jól mondod, ezek a legfontosabbak: még magyar jövedelemmel sem vészes az ár, a fejlesztők biztosan látnak bevételt belőle, érdemei frissítések vannak, elég egyszer kifizetni.
Kegyetlen jól ki van találva és működtetve az AppStore, enélkül a háttér nélkül nem érne sokat az iPhone.
-
majom2
senior tag
annyira olcsóak, h az ember nem is gondolkozik rajta... 1-2 euró... és cserébe kapod a frissítéseket, itunes backup-olja az állásokat... és nem utolsósorban motiválod a készítőket is. ennyit nekem bőven megér.
meg hát ez lenne az értelme az okostelóknak... h a user külső appokat is használjon előszeretettel
-
Austin F.
tag
Végül még egyre többen rászoknak, hogy szoftvert pénzért is lehet venni
-
sti
tag
Ma én is otthagytam vagy 15 ojrót, ahogy vége ennek a költözködéses őrületnek nálunk, kezdődik a retro: Monkey Islad, Simon the sorcerer...
-
aram01
nagyúr
Tarolnak a srácok
-
Ez egy jó üzlet
-
Tikakukac
titán
Jól fialnak az Alma termékek még utóéletükben is.Lassan adhatnák 100Ft/kilós áron is őket de akkor nem csak egy csutkát hanem az egészet adják ide
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest