Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
válasz mefistofeles #5 üzenetére
Van itthon egy eleg meretes, tobb millio fot szamolo reteg, aki minden este az Rtl es a Tv2 kozott kapcsolgat. Tobb mint 20 ev alatt eleg jol felmerte mar mindket csatorna, hogy mivel tudjak megakadalyozni a konkurensre atkapcsolast. Ha csokkeno nezettseget mernenek, akkor nem indulna uj evad. Oriasi tevedes azt hinni, hogy a csatornak hatarozzak meg mit kell nezni. Rengeteg olyan musor volt,aminek tobb ev utan elkezdett csokkenni a nezettsege es siman elkaszaltak. En sem erre sem a Bigbratyora nem kapcsoltam odasoha, max 1-1 epizod vendegsegben, vagy rovid reszletek a youtubeon,facebookon. Az Eden Hotelbol viszont az elso ket evadot megneztem,es az szerintem mokas volt.
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
lowzor
veterán
válasz mefistofeles #15 üzenetére
Lehet, hogy jól tetted.
Én is csak azért néztem, mert imádom a durva trash-t. -
lowzor
veterán
válasz mefistofeles #13 üzenetére
Ennyire durva trash azért nem volt, mint az utolsó néhány évadban.
-
¤Envy¤
aktív tag
válasz mefistofeles #10 üzenetére
Nálad a pont. Jakuzzi-szerűnek nézem... csak nagyobb, mint az eddigiek a sarokban...
Fú, de rossz érzéseim vannak előre ettől az évadtól.
Sanszos, hogy megint alulmúlja az előzőt, ha egyáltalán lehetséges. -
Armagedown
őstag
válasz mefistofeles #5 üzenetére
Úgy van, egy népbutitó hulladék ez, pont olyan, mint az Éjjel Nappal prolipest.
Olyan ez, mint a kannásbor, annak is megvan a saját célközönsége.[ Szerkesztve ]
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ukrajnai háború
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást